Σεμινάρια
Mediterranean - Middle East Cuisine
Chef Ανδρέας Ανδρέου. Λευκωσία, 23 & 24 Μαρτίου 2020.
Σεμινάρια - Κύπρος
Ένα μοναδικό διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες στο
χώρο της εστίασης, θα υλοποιηθεί από την Gastronomy Essentials,
στη Λευκωσία, 23 & 24 Μαρτίου, με εισηγητή τον Chef
Ανδρέα Ανδρέου και θέμα:
Mediterranean - Middle East Cuisine.
Η νέα αυτή τάση, κερδίζει ολοένα έδαφος και οπαδούς γαστρονομικά, ειδικά στις χώρες της Νοτιο-Ανατολικής Μεσογείου.
Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό fusion και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ο Chef θα συνδυάσει τις εξής τεχνικές:
- Sorbet και γρανίτες σε αλμυρά πιάτα
- Espuma και πουρέδες
- Λάδια μυρωδικών
- Sous vide σε λαχανικά και κρέατα
- Direct smoking
Το πρόγραμμα θα είναι demonstration με γευστική δοκιμή και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και booklet με τις συνταγές που θα παρουσιαστούν το διήμερο
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
Διάρκεια προγράμματος: 2 ημέρες (6 ώρες ημερησίως) - 12 ώρες εκπαίδευσης
Τόπος διεξαγωγής: Mitsios Trading ltd. - Τέφκρου Ανθία 70 - Βιομηχανική περιοχή - Δάλι - Λευκωσία
Κόστος Συμμετοχής: 350 €
Program Outline
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ισχύει και για εταιρίες που επιθυμούν να στείλουν 2 διαφορετικούς εργαζομένους τους - έναν στο κάθε πρόγραμμα - αλλά με ένα τιμολόγιο
Διοργανωτής
Χρυσός Χορηγός
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION