Σεμινάρια
Webinar - Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρικής.
Η εξέλιξη της Ελληνικής Κουζίνας
Σεμινάρια - Διαδίκτυο
Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar,
θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ,
στις 28 Ιανουαρίου και 29 Ιανουαρίου 2021,
με θέμα ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,
η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας, με εισηγητή τον
Executive Chef Δημήτρη Παμπόρη.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Executive Chef, Chef de Cuisine, Sous Chef και Α’ μάγειρες.
Η διήμερη αυτή online εκπαίδευση, θα αναδείξει, μεταξύ άλλων, τη σπουδαιότητα της ελληνικής κουζίνας,
την ορθή και αποτελεσματική χρήση ακριβών πρώτων υλών, αλλά και τους τρόπους χρήσης φθηνότερων υλικών,
τα οποία μπορούν να προσφέρουν υπεραξία στο μενού και τη μαγειρική μας.
Στο πρόγραμμα, θα παρουσιαστούν τα μηχανήματα που λειτουργούν ως σύμμαχοι σε αυτήν τη διαδικασία,
όπως pacojet, sous vide, vacuum, thermomix κ.α., και πώς με αυτά μπορούμε να δημιουργήσουμε υψηλού επιπέδου συνταγές.
Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει στις αρχές συνδυασμού υλικών, για τη δημιουργία του τέλειου πιάτου,
καθώς και στις βασικές αρχές του food styling, έτσι ώστε η υψηλή μαγειρική να συνοδεύεται από ένα εξίσου υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
- Η ελληνική γαστρονομίας με παγκόσμιες επιρροές.
- Χρήση νέων τεχνικών και αναφορά στα νέα μηχανήματα
- Ορθή χρήση ακριβών πρώτων υλών για την σωστή κοστολόγηση.
- Ανάδειξη υλικών χαμηλού κόστους σε εφαρμογές υψηλής γαστρονομίας.
- Παρουσίαση ποικίλων τρόπων για εντυπωσιακό food styling.
Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
- *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
- Διάρκεια: 2 ημέρες / 10 ώρες.
- Τόπος υλοποίησης: Online.
- Ημερομηνίες Υλοποίησης:
- Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, 15:00 - 20:00
- Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, 15:00 - 20:00
KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
- Learning Culture / Κουλτούρα Μάθησης
- Systemic Thinking / Συστημική Σκέψη
- Agility & Innovation / Ευελιξία & Καινοτομία
Σημαντικές Σημειώσεις
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
- Την κάμερα σας.
- Το μικρόφωνο σας.
- Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
- Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet,
με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Διοργανωτής
Συντονιστής
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρικής.
Η εξέλιξη της Ελληνικής Κουζίνας.
Mε τον Executive Chef Δημήτρη Παμπόρη
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION
Χρυσοί Χορηγοί
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700 Τηλ. 210 6304555 Website: www.unileverfoodsolutions.gr |
ALIOS
|
|
METROPOLITAN FOODS
|
Αγ. Άννης 3 και, Δημ. Γούναρη, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33 - Αθήνα Τηλ. 21 0346 6500 Website: www.metropolitanfoods.gr Email: info@metropolitanfoods.gr |
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε
|
|
HOME
|
Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση 141 23 - Αθήνα Τηλ. 21 1183 4176 Website: www.homebynature.gr Email: home@homebynature.gr |
DELIFRANCE HELLAS
|
Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51 Τηλ. 21 0425 1130 Website: www.delifrance.com Email: etsalpatourou@delifrance.gr |
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
|
Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 0619 9378 Website: www.cookinghellas.gr Email: info@cookinghellas.gr |
COOK BOOKSTORE
|
Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678 Τηλ. 2108827227 Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623 Τηλ. 2310273058 Website: www.cookbookstore.gr Email: info@cookbookstore.gr |
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45 Τηλ. 21 0957 7180 Website: www.kiourtzoglou.gr Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr |
JGT Global
|
Αθήνα, 10672, Σόλωνος 53 & Σίνα Τηλ. 694 6000004 Website: www.jgtglobal.gr Email: jtsitsilonis@jgtglobal.gr |
Χορηγός Εξοπλισμού
ΧΕΝΕΧ
|
Χορηγός Tableware
ΕΓΕΜ
|
Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78 Τηλ. 21 0345 7700 Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3 Website: www.egem.gr Email: info@egem.gr |
Χορηγός Ένδυσης
CHEFSTYLE
|
Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 1012 7765 Website: www.chefstyle.gr Email: info@chefstyle.gr |