Σεμινάρια
Webinar - Bread Chemistry
Από τον σπόρο στο ψωμί
Σεμινάρια - Διαδίκτυο
Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar,
θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ,
στις 22 Φεβρουαρίου και 23 Φεβρουαρίου 2021, με θέμα
BREAD CHEMISTRY - Από τον σπόρο στο ψωμί,
με εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.
Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά, σε εργαζόμενους στον τομέα της εστίασης, που έχουν εμπειρία στην αρτοποίηση.
Η διήμερη αυτή online εκπαίδευση, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη γνώση για να δημιουργήσουν ψωμί και αρτοποιήματα υψηλών προδιαγραφών,
δίνοντάς τους τον πλήρη έλεγχο όλων των κρίσιμων σημείων της παραγωγικής διαδικασίας.
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν τις χημικές αντιδράσεις που συντελούνται σε
όλες τις φάσεις της αρτοποιητικής διαδικασίας και τους τρόπους να τις διαχειρίζονται/ ελέγχουν,
έτσι ώστε να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και συνέπεια παραγωγής.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
- Ανάλυση Σπόρων, Άλεσης.
- Ένζυμα
- Πλέγμα Γλουτένης (Πώς αναπτύσσεται, πώς δημιουργείται).
- Αυτόλυση.
- Αλκοολική Ζύμωση.
- Παράγοντες που επηρεάζουν την ωρίμανση.
- Τεχνικές Ωρίμανσης
- Τύποι Προζυμιών.
- Αντίδραση Maillard.
- Πρόψηση
Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
- *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
- Διάρκεια: 2 ημέρες / 10 ώρες.
- Τόπος υλοποίησης: Online.
- Ημερομηνίες Υλοποίησης:
- Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, 15:00 - 20:00
- Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, 15:00 - 20:00
KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
- Learning Culture / Κουλτούρα Μάθησης
- Systemic Thinking / Συστημική Σκέψη
- Agility & Innovation / Ευελιξία & Καινοτομία
Σημαντικές Σημειώσεις
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
- Την κάμερα σας.
- Το μικρόφωνο σας.
- Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
- Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet,
με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Διοργανωτής
Συντονιστής
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
Bread Chemistry.
Από τον σπόρο στο ψωμί.
Mε τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα.
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION
Χρυσοί Χορηγοί
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700 Τηλ. 210 6304555 Website: www.unileverfoodsolutions.gr |
ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ
|
Λιμένας Λούλη 370 08 Σούρπη Μαγνησίας Τηλ. 24210 94550 Fax: 24210 94555 Website: www.loulismills.gr Email: loulis@loulisgroup.com |
CLIVANEXPORT STEFANOU
|
A ΒΙ.ΠΕ Βόλου Τηλ. +30 24 210 95217 - 95262 Website: www.clivanexport.gr Email: info@clivanexport.gr |
Ε.ΔΑΚΙΔΗΣ.Ε.Ε.
|
|
DEALS S.A
|
|
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε
|
|
HOME
|
Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση 141 23 - Αθήνα Τηλ. 21 1183 4176 Website: www.homebynature.gr Email: home@homebynature.gr |
DELIFRANCE HELLAS
|
Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51 Τηλ. 21 0425 1130 Website: www.delifrance.com Email: etsalpatourou@delifrance.gr |
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
|
Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 0619 9378 Website: www.cookinghellas.gr Email: info@cookinghellas.gr |
COOK BOOKSTORE
|
Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678 Τηλ. 2108827227 Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623 Τηλ. 2310273058 Website: www.cookbookstore.gr Email: info@cookbookstore.gr |
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45 Τηλ. 21 0957 7180 Website: www.kiourtzoglou.gr Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr |
JGT Global
|
Αθήνα, 10672, Σόλωνος 53 & Σίνα Τηλ. 694 6000004 Website: www.jgtglobal.gr Email: jtsitsilonis@jgtglobal.gr |
Χορηγός Εξοπλισμού
ΧΕΝΕΧ
|
Χορηγός Tableware
ΕΓΕΜ
|
Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78 Τηλ. 21 0345 7700 Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3 Website: www.egem.gr Email: info@egem.gr |
Χορηγός Ένδυσης
CHEFSTYLE
|
Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 1012 7765 Website: www.chefstyle.gr Email: info@chefstyle.gr |