Σεμινάρια
Webinar - Liquid Gastronomy
Θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ
Σεμινάρια - Διαδίκτυο
Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar,
θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ,
στις 11 Φεβρουαρίου και 12 Φεβρουαρίου 2021, με θέμα
LIQUID GASTRONOMY - θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ ,
με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού Bar Baba Au Rum και
Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Α' μάγειρες, Chef, Bartenders, Barista, ιδιοκτήτες bar καθώς και σε προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και
ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.
Στη διήμερη αυτή online εκπαίδευση, με τη βοήθεια σύγχρονων εργαλείων και υλικών, θα παρουσιαστούν
η θεωρία και οι τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα μπαρ, με σκοπό την εξέλιξη και ανάδειξη της δουλειάς των σύγχρονων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις νέες τάσεις στο μπαρ, αλλά και τον ορθολογικό τρόπο χρήσης και παρουσίασής τους.
Οι τεχνικές, τα υλικά και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν, είναι προϊόν έρευνας και εξέλιξης, και η επιτυχημένη εφαρμογή τους
απαιτεί στοχευμένη γνώση.
Η επεξήγηση, του γιατί χρησιμοποιούμε τα υλικά, η ανάπτυξη θεωρίας και η εφαρμογή τους στο μπαρ
(τόσο από τους μπάρμαν όσο και από τους chef των bars), οδηγεί στην απόκτηση της ορθής γνώσης και στη σωστή αξιοποίησή της,
με απώτερο σκοπό τη δημιουργία νέων και καινοτόμων προϊόντων που θα αναδείξουν την επιχείρηση και θα της προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
- Τυποποίηση συνταγών
- Φυσικοχημικές μετρήσεις υλικών
- Παραγωγή πουρέδων
- Ρύθμιση και παραγωγή σιροπιών και χυμών.
- Εκχυλίσεις.
- Μαγείρεμα υπό κενό.
- Χρήση σύγχρονων τεχνικών στο Bar
- Πίκλες φρούτων.
- Βασική λειτουργία Rotovap.
- Προτάσεις Pairing
- Ρύθμιση γεύσης
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
- *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
- Διάρκεια: 2 ημέρες / 10 ώρες.
- Τόπος υλοποίησης: Online.
- Ημερομηνίες Υλοποίησης:
- Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, 15:00 - 20:00
- Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, 15:00 - 20:00
KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
- Learning Culture / Κουλτούρα Μάθησης
- Systemic Thinking / Συστημική Σκέψη
- Agility & Innovation / Ευελιξία & Καινοτομία
Σημαντικές Σημειώσεις
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
- Την κάμερα σας.
- Το μικρόφωνο σας.
- Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
- Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet,
με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Διοργανωτής
Συντονιστής
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
Liquid Gastronomy.
Θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ.
Mε τον Chef και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION
Χρυσοί Χορηγοί
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700 Τηλ. 210 6304555 Website: www.unileverfoodsolutions.gr |
ALIOS
|
|
SKY SPIRITS COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
|
Εθ. Αντιστάσεως 6, Άλιμος 174 56 - Αθήνα Τηλ. 21 1411 0552 Website: www.theskyspirits.gr Email: info@theskyspirits.gr |
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε
|
|
HOME
|
Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση 141 23 - Αθήνα Τηλ. 21 1183 4176 Website: www.homebynature.gr Email: home@homebynature.gr |
DELIFRANCE HELLAS
|
Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51 Τηλ. 21 0425 1130 Website: www.delifrance.com Email: etsalpatourou@delifrance.gr |
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
|
ΔΡ. Κ.Ι.ΒΑΜΒΑΚΑΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Αθήνα - Τζαβέλλα 9 - Κάτω Χαλάνδρι 152 31 Τηλ. 210 6748973 Θεσσαλονίκη - Παπαναστασίου 102 - Χαριλάου 546 42 Τηλ. 2310 903971 Website: www.analytical.gr Email: contact@analytical.gr |
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
|
Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 0619 9378 Website: www.cookinghellas.gr Email: info@cookinghellas.gr |
COOK BOOKSTORE
|
Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678 Τηλ. 2108827227 Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623 Τηλ. 2310273058 Website: www.cookbookstore.gr Email: info@cookbookstore.gr |
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45 Τηλ. 21 0957 7180 Website: www.kiourtzoglou.gr Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr |
JGT Global
|
Αθήνα, 10672, Σόλωνος 53 & Σίνα Τηλ. 694 6000004 Website: www.jgtglobal.gr Email: jtsitsilonis@jgtglobal.gr |
Χορηγός Εξοπλισμού
ΧΕΝΕΧ
|
Χορηγός Tableware
ΕΓΕΜ
|
Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78 Τηλ. 21 0345 7700 Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3 Website: www.egem.gr Email: info@egem.gr |
Χορηγός Ένδυσης
CHEFSTYLE
|
Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 1012 7765 Website: www.chefstyle.gr Email: info@chefstyle.gr |