Σεμινάρια

Webinar - Liquid Gastronomy

Θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Webinar - Liquid Gastronomy

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 11 Φεβρουαρίου και 12 Φεβρουαρίου 2021, με θέμα LIQUID GASTRONOMY - θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ , με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού Bar Baba Au Rum και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Α' μάγειρες, Chef, Bartenders, Barista, ιδιοκτήτες bar καθώς και σε προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Στη διήμερη αυτή online εκπαίδευση, με τη βοήθεια σύγχρονων εργαλείων και υλικών, θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα μπαρ, με σκοπό την εξέλιξη και ανάδειξη της δουλειάς των σύγχρονων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.


Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις νέες τάσεις στο μπαρ, αλλά και τον ορθολογικό τρόπο χρήσης και παρουσίασής τους.

Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy

Οι τεχνικές, τα υλικά και τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν, είναι προϊόν έρευνας και εξέλιξης, και η επιτυχημένη εφαρμογή τους απαιτεί στοχευμένη γνώση.

Η επεξήγηση, του γιατί χρησιμοποιούμε τα υλικά, η ανάπτυξη θεωρίας και η εφαρμογή τους στο μπαρ (τόσο από τους μπάρμαν όσο και από τους chef των bars), οδηγεί στην απόκτηση της ορθής γνώσης και στη σωστή αξιοποίησή της, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία νέων και καινοτόμων προϊόντων που θα αναδείξουν την επιχείρηση και θα της προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  • Τυποποίηση συνταγών
  • Φυσικοχημικές μετρήσεις υλικών
  • Παραγωγή πουρέδων
  • Ρύθμιση και παραγωγή σιροπιών και χυμών.
  • Εκχυλίσεις.
  • Μαγείρεμα υπό κενό.
  • Χρήση σύγχρονων τεχνικών στο Bar
  • Πίκλες φρούτων.
  • Βασική λειτουργία Rotovap.
  • Προτάσεις Pairing
  • Ρύθμιση γεύσης

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Διάρκεια: 2 ημέρες / 10 ώρες.
  • Τόπος υλοποίησης: Online.
  • Ημερομηνίες Υλοποίησης:
    • Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, 15:00 - 20:00
    • Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, 15:00 - 20:00

KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)

  • Learning Culture / Κουλτούρα Μάθησης
  • Systemic Thinking / Συστημική Σκέψη
  • Agility & Innovation / Ευελιξία & Καινοτομία

Σημαντικές Σημειώσεις

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας.
  • Το μικρόφωνο σας.
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.


Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy Webinar - Liquid Gastronomy


Διοργανωτής

Webinar - Liquid Gastronomy

Συντονιστής

Webinar - Liquid Gastronomy

Επικοινωνία


Webinar - Liquid Gastronomy

Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

Liquid Gastronomy.
Θεωρία και πράξη σύγχρονων τεχνικών στο μπαρ.
Mε τον Chef και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Χρυσοί Χορηγοί



UNILEVER FOOD SOLUTIONS
UNILEVER FOOD SOLUTIONS logo

Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα

Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700
Τηλ. 210 6304555
Website: www.unileverfoodsolutions.gr

ALIOS
Alios logo



Αράχθου 17, 18346
ΜΟΣΧΑΤΟ - ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 210 4915928
Website: www.alios.gr

Email: info@alios.gr
SKY SPIRITS COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
SKY SPIRITS COMPANY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ logo



Εθ. Αντιστάσεως 6, Άλιμος 174 56 - Αθήνα

Τηλ. 21 1411 0552
Website: www.theskyspirits.gr

Email: info@theskyspirits.gr
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε logo


Αδριανού 45, Κορωπί 194 00

Τηλ. 210 662 0515
Website: www.4fsa.gr

Email: info@4fsa.gr
HOME
HOME logo



Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση 141 23 - Αθήνα

Τηλ. 21 1183 4176
Website: www.homebynature.gr

Email: home@homebynature.gr
DELIFRANCE HELLAS
DELIFRANCE HELLAS logo



Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51

Τηλ. 21 0425 1130
Website: www.delifrance.com

Email: etsalpatourou@delifrance.gr
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΕ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΕ logo
heidolph logo
ΔΡ. Κ.Ι.ΒΑΜΒΑΚΑΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αθήνα - Τζαβέλλα 9 - Κάτω Χαλάνδρι 152 31
Τηλ. 210 6748973

Θεσσαλονίκη - Παπαναστασίου 102 - Χαριλάου 546 42
Τηλ. 2310 903971

Website: www.analytical.gr

Email: contact@analytical.gr


COOKING HELLAS (THERMOMIX)
COOKING HELLAS logo



Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα

Τηλ. 21 0619 9378
Website: www.cookinghellas.gr

Email: info@cookinghellas.gr
COOK BOOKSTORE
COOK BOOKSTORE logo





Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678
Τηλ. 2108827227
Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623
Τηλ. 2310273058
Website: www.cookbookstore.gr

Email: info@cookbookstore.gr
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ logo


Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45

Τηλ. 21 0957 7180
Website: www.kiourtzoglou.gr

Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr
JGT Global
JGT Global logo


Αθήνα, 10672,
Σόλωνος 53 & Σίνα
Τηλ. 694 6000004

Website: www.jgtglobal.gr

Email: jtsitsilonis@jgtglobal.gr




Χορηγός Εξοπλισμού

ΧΕΝΕΧ
ΧΕΝΕΧ logo


Βιομηχανική Ζώνη, Αυλώνα 190 11

Τηλ. 2295 042791
Website: www.xenex.gr

Email: xenex@xenex.gr




Χορηγός Tableware

ΕΓΕΜ
ΕΓΕΜ logo





Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78

Τηλ. 21 0345 7700
Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3
Website: www.egem.gr

Email: info@egem.gr




Χορηγός Ένδυσης

CHEFSTYLE
CHEFSTYLE logo


Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα

Τηλ. 21 1012 7765
Website: www.chefstyle.gr

Email: info@chefstyle.gr