Σεμινάρια

Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης

Δημιουργίες σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας σε Ψάρια και Θαλασσινά

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης

1 - 2 Απριλίου 2021

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 1 Απριλίου και 2 Απριλίου 2021, με θέμα Δημιουργίες σύγχρονης ελληνικής κουζίνας σε ψάρια & θαλασσινά, εισηγητή τον Chef Γιάννη Μπαξεβάνη.

Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης


Προφίλ Συμμετεχόντων


  • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης.
  • Α' & Β' Μάγειρες, Sous Chef, Chef.

Περιγραφή Σεμιναρίου


Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με σκοπό να προωθήσει τη σύνδεση της ελληνικής φύσης με την ελληνική κουζίνα.

Θα παρουσιάσει μια φιλοσοφία και έναν τρόπο σκέψης μαγειρέματος, έτσι ώστε οι καταρτιζόμενοι να έρθουν σε επαφή με τα απλά, "ταπεινά" και ξεχασμένα υλικά της ελληνικής φύσης (π.χ. φύκια, χαρούπι, τσουκνίδες, διάφορα είδη χόρτων).

Θα δείξουμε πώς μπορούν να αναδειχτούν και να ενταχθούν στα μενού ακόμα και των πιο ακριβών εστιατορίων του κόσμου, δημιουργώντας καινοτόμες συνταγές και προωθώντας σωστά την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, όχι μόνο στον εισαγόμενο αλλά και στον εγχώριο τουρισμό.

Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης


Ανάλυση Θεματολογίας


  • Ανάδειξη των τοπικών προϊόντων
  • Εποχικότητα υλικών
  • Σύνδεση ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, με νέες τεχνικές μαγειρέματος
  • Δημιουργία μενού με βάση το ελληνικό Naturalite
  • Τρόποι προώθησης της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ


Gastronomy Essentials

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Γιάννης Μπαξεβάνης


Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης


Ο Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της ελληνικής κουζίνας, με σπουδές στην Ελλάδα και τη Γαλλία όπου εργάστηκε για έξι χρόνια (1986-92), σε βραβευμένα εστιατόρια.

Είναι γαστρονομικός αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο εξωτερικό για τον ΟΠΕ, στα Ηνωμένα Έθνη υπό την προεδρία της Ελλάδας, στο Fouquet’s στο Παρίσι, στα Culinary Institute of America της Νέας Υόρκης και του Σαν Φρανσίσκο και στην Ελβετία στο Lausanne-Palace, όπου αναλαμβάνει επί 15 μέρες το φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας με εξαιρετική ανταπόκρισή τόσο από το κοινό όσο και τα ελβετικά ΜΜΕ.

Είναι chef του πανέμορφου εστιατορίου ΑΡΚ στην Γλυφάδα και διευθύνει την κουζίνα του εστιατορίου Ελιά στο Ντουμπάι.

Διευθύνει επίσης εκτός άλλων εστιατορίων το Ferryman στην Ελούντα, την κουζίνα των Ξενοδοχείων 6 Κλειδιά στο Πήλιο.

Ανεδείχθη δύο φορές Σεφ της Χρονιάς από τους αναγνώστες του περιοδικού Status.

Το 1991 κατέκτησε στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του Στρασβούργου στη Γαλλία το ασημένιο μετάλλιο.

Το 2006 βραβεύεται από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας σαν Chef Ελπίδας του Μέλλοντος.

Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης
Γιάννης Μπαξεβάνης


Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ


2 ημέρες / 10 ώρες / (5 ώρες την ημέρα)

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ


Online

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


  • Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ


  • Πέμπτη 01 Απριλίου 2021, 15:00 - 20:00
  • Παρασκευή 02 Απριλίου 2021, 15:00 - 20:00

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.


ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ


Ευελιξία & Καινοτομία | Κουλτούρα Μάθησης | Συστημική Σκέψη |



Επικοινωνία


Webinar - Γιάννης Μπαξεβάνης


Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
| Ψάρια & Θαλασσινά - INSETE


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Χρυσοί Χορηγοί



UNILEVER FOOD SOLUTIONS
UNILEVER FOOD SOLUTIONS logo

Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα

Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700
Τηλ. 210 6304555
Website: www.unileverfoodsolutions.gr

ALIOS
Alios logo



Αράχθου 17, 18346
ΜΟΣΧΑΤΟ - ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 210 4915928
Website: www.alios.gr

Email: info@alios.gr
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε logo


Αδριανού 45, Κορωπί 194 00

Τηλ. 210 662 0515
Website: www.4fsa.gr

Email: info@4fsa.gr
COOK BOOKSTORE
COOK BOOKSTORE logo





Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678
Τηλ. 2108827227
Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623
Τηλ. 2310273058
Website: www.cookbookstore.gr

Email: info@cookbookstore.gr
DELIFRANCE HELLAS
DELIFRANCE HELLAS logo



Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51

Τηλ. 21 0425 1130
Website: www.delifrance.com

Email: etsalpatourou@delifrance.gr
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
COOKING HELLAS logo



Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα

Τηλ. 21 0619 9378
Website: www.cookinghellas.gr

Email: info@cookinghellas.gr
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ logo


Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45

Τηλ. 21 0957 7180
Website: www.kiourtzoglou.gr

Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr
JGT Global
JGT Global logo


Αθήνα, 10672,
Σόλωνος 53 & Σίνα
Τηλ. 694 6000004

Website: www.jgtglobal.gr

Email: jtsitsilonis@jgtglobal.gr




Χορηγός Ένδυσης

CHEFSTYLE
CHEFSTYLE logo


Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα

Τηλ. 21 1012 7765
Website: www.chefstyle.gr

Email: info@chefstyle.gr




Χορηγός Tableware

ΕΓΕΜ
ΕΓΕΜ logo





Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78

Τηλ. 21 0345 7700
Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3
Website: www.egem.gr

Email: info@egem.gr