Σεμινάρια
Webinar - Θανάσης Τσαγκλιώτης
Γλυκά Ζαχαροπλαστείου - Σύγχρονες Τεχνικές
Σεμινάρια - Διαδίκτυο
Ένα γλυκό διαδραστικό Online Executive Seminar θα
υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 4 & 5 Μαρτίου 2021
με θέμα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου - Σύγχρονες Τεχνικές,
με εισηγητή τον Pastry Chef Θανάση Τσαγκλιώτη.
Προφίλ Συμμετεχόντων
- Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης..
- Pastry Chef.
Περιγραφή Σεμιναρίου
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με σκοπό να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες πάνω σε διαφορετικές τεχνικές
ζαχαροπλαστικής και να αποκτήσουν ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, στα γλυκά του ζαχαροπλαστείου.
Θα παρουσιαστούν συνδυασμοί βασικών συνταγών και πώς μπορούμε να πετύχουμε με αυτούς, τη δημιουργία νέων πιο καινοτόμων γλυκών
με αναβαθμισμένη γεύση και παρουσίαση.
Θα αναλυθούν οι διαφορές μεταξύ των γλυκών a la carte και των
γλυκών ζαχαροπλαστείου και τέλος θα εξηγήσουμε τι είναι τα travel cakes.
Ανάλυση Θεματολογίας
- Χρήση νέων τεχνικών και συνδυασμός με υφές.
- Σωστή διαχείριση και χρήση των πρώτων υλών.
- Ανάδειξη υλικών χαμηλού κόστους σε εφαρμογές υψηλής ζαχαροπλαστικής.
- Οργάνωση στην παραγωγή και τον τρόπο προετοιμασίας.
- Σωστή ορολογία ζαχαροπλαστικής.
- Ποιοτικά κριτήρια για την επιλογή της πρώτης ύλης.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Θανάσης Τσαγκλιώτης
Στο πρώτο του επαγγελματικό βήμα ο Θανάσης βρέθηκε στο Ledra Marriott Athens, ενώ συνέχισε στα εργαστήρια των Pastry Family kai Palet.
Ακολούθησε το 5* Club Hotel Casino Loutraki και αργότερα το εστιατόριο Σπονδή (2* Michelin) και το 5* Rodos Palladium.
Ακολουθεί το 5* Saint James Boutique Hotel στο Λονδίνο, όπου αναλαμβάνει επίσης και το εστιατόριό του
Seven Park Place (1* Michelin).
Συνέχισε την πορεία του σε διακεκριμένες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως η Dorchester Collection για τρία ακόμη χρόνια,
οπότε και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει το δικό του ζαχαροπλαστείο LA MAISON FINE PASTRY.
Παράλληλα είναι ambassador της Carte D’Or Buffet στην Ελλάδα, αλλά και Consulting Pastry Chef στην εταιρεία Sky Production.
Φέτος απέσπασε το 1ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Gelato Festival Challenge Adriano Galvani στην Ιταλία,
ενώ μετράει ήδη δύο πρωτιές σε διαγωνισμούς γλυπτικής σοκολάτας στις εκθέσεις HORECA 2008 & 2010 αντίστοιχα.
Την προηγούμενη χρονιά ανέλαβε τη θέση του food producer στην τηλεοπτική εκπομπή ζαχαροπλαστικής Bake Off Greece.
Θανάσης Τσαγκλιώτης |
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
2 ημέρες / 10 ώρες / (5 ώρες την ημέρα)
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
Online
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
- *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
- Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021, 15:00 - 20:00
- Παρασκευή 05 Μαρτίου 2021, 15:00 - 20:00
Σημαντικές Σημειώσεις
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
- Την κάμερα σας
- Το μικρόφωνο σας
- Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
- Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του
ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Κουλτούρα Μάθησης | Συνεργασία & Επικοινωνία | Συστημική Σκέψη |
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ
| Σύγχρονες Τεχνικές - INSETE
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION
Χρυσοί Χορηγοί
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700 Τηλ. 210 6304555 Website: www.unileverfoodsolutions.gr |
ΛΗΔΡΑ ΕΠΕ
|
|
FRULATTI
|
Ευριπίδου 7 & Σόλωνος, 19300 Θέση Μαύρο Λιθάρι, Ασπρόπυργος Τηλ.: 210 493 3306 Website: Frulatti - Πρώτες ύλες και εξοπλισμός ζαχαροπλαστείων, αρτοποιείων και χώρων εστίασης Email: contact@frulatti.gr |
Ε. ΔΑΚΙΔΗΣ Ε.Ε.
|
|
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε
|
|
COOK BOOKSTORE
|
Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678 Τηλ. 2108827227 Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623 Τηλ. 2310273058 Website: www.cookbookstore.gr Email: info@cookbookstore.gr |
DELIFRANCE HELLAS
|
Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51 Τηλ. 21 0425 1130 Website: www.delifrance.com Email: etsalpatourou@delifrance.gr |
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
|
Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 0619 9378 Website: www.cookinghellas.gr Email: info@cookinghellas.gr |
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45 Τηλ. 21 0957 7180 Website: www.kiourtzoglou.gr Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr |
JGT Global
|
Αθήνα, 10672, Σόλωνος 53 & Σίνα Τηλ. 694 6000004 Website: www.jgtglobal.gr Email: jtsitsilonis@jgtglobal.gr |
Χορηγός Ένδυσης
CHEFSTYLE
|
Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 1012 7765 Website: www.chefstyle.gr Email: info@chefstyle.gr |
Χορηγός Tableware
ΕΓΕΜ
|
Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78 Τηλ. 21 0345 7700 Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3 Website: www.egem.gr Email: info@egem.gr |