Σεμινάρια
Couvert & Brioche - Webinar
Δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια
Σεμινάρια - Διαδίκτυο
Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar,
θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ,
στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2021,
με θέμα COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια
με εισηγητή τον Χημικό Τροφίμων και Διατροφολόγο
Δημήτρη Φραγκογιάννη,
Σύμβουλο Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην εταιρεία Μύλοι Λούλη - Kenfood.
Προφίλ Συμμετεχόντων
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Α' μάγειρες και Chef.
- Αρτοποιούς και Ζαχαροπλάστες.
- Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.
Περιγραφή Σεμιναρίου
Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές για το πώς μπορούμε να παρασκευάσουμε και να διαχειριστούμε τις πρώτες ύλες
που βρίσκονται στα κουβέρ και τα μπριός.
Η τυποποίηση και η εκτέλεση της συνταγής θα ωφελήσει στην σταθερότητα προϊόντος, αλλά και στην εκμάθηση των επαγγελματιών,
νέου τρόπου σκέψης και εργασίας, εξελίσσοντας και παρακολουθώντας την, συνεχώς.
Ανάλυση Θεματολογίας
- Τι είναι κουβέρ
- Τι είναι μπριός.
- Πώς επηρεάζει το βούτυρο, μία ζύμη;.
- Πώς δίνουμε γεύση σε μία ζύμη;.
- Χρήσεις νέων τεχνικών..
- Πότε προσθέτουμε υλικά που δίνουν γεύση σε μία ζύμη.
- Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε μεγάλες ποσότητες;
- Πώς επηρεάζει η θερμοκρασία μία ζύμη;
- Νέες τεχνικές και παρουσίασή τους.
- Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
- *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Τόπος υλοποίησης: online
Ημερομηνίες υλοποιησης:
- Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
- Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
- Γνώστης της Τεχνολογίας
- Ευελιξία & Καινοτομία/li>
- Κίνητρο & Ήθος
Σημαντικές Σημειώσεις
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
- Την κάμερα σας
- Το μικρόφωνο σας
- Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
- Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του
ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες
σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Δημήτρης Φραγκογιάννης
Διοργανωτής
Συντονιστής
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια - INSETE
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION
Χορηγοί
Χρυσοί Χορηγοί
ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ
|
Λιμένας Λούλη 370 08 Σούρπη Μαγνησίας Τηλ. 24210 94550 Fax: 24210 94555 Website: www.loulismills.gr Email: loulis@loulisgroup.com |
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700 Τηλ. 210 6304555 Website: www.unileverfoodsolutions.gr |
LESAFFRE
|
10ο χλμ. Αττικής Οδού Θέση Αραιές Βελανιδιές Ασπρόπυργος 19300 Τηλ. 210 5580240 Website: www.lesaffre.gr Email: lesaffrehellas@lesaffre.com |
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε
|
|
Ε.ΔΑΚΙΔΗΣ.Ε.Ε.
|
|
DELIFRANCE HELLAS
|
Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51 Τηλ. 21 0425 1130 Website: www.delifrance.com Email: etsalpatourou@delifrance.gr |
HOME
|
Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση 141 23 - Αθήνα Τηλ. 21 1183 4176 Website: www.homebynature.gr Email: home@homebynature.gr |
COOK BOOKSTORE
|
Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678 Τηλ. 2108827227 Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623 Τηλ. 2310273058 Website: www.cookbookstore.gr Email: info@cookbookstore.gr |
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45 Τηλ. 21 0957 7180 Website: www.kiourtzoglou.gr Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr |
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
|
Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 0619 9378 Website: www.cookinghellas.gr Email: info@cookinghellas.gr |
Χορηγός Εξοπλισμού
CLIVANEXPORT STEFANOU
|
A ΒΙ.ΠΕ Βόλου Τηλ. +30 24 210 95217 - 95262 Website: www.clivanexport.gr Email: info@clivanexport.gr |
Χορηγός Ένδυσης
CHEFSTYLE
|
Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 1012 7765 Website: www.chefstyle.gr Email: info@chefstyle.gr |
Χορηγός Tableware
ΕΓΕΜ
|
Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78 Τηλ. 21 0345 7700 Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3 Website: www.egem.gr Email: info@egem.gr |
Διοργανωτής
ΙΝΣΕΤΕ
|
Συντονιστής
Gastronomy Essentials
|