Σεμινάρια

Couvert & Brioche - Webinar

Δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Couvert & Brioche - Webinar

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2021, με θέμα COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια με εισηγητή τον Χημικό Τροφίμων και Διατροφολόγο Δημήτρη Φραγκογιάννη, Σύμβουλο Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην εταιρεία Μύλοι Λούλη - Kenfood.


Προφίλ Συμμετεχόντων


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Α' μάγειρες και Chef.
  • Αρτοποιούς και Ζαχαροπλάστες.
  • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Περιγραφή Σεμιναρίου


Couvert & Brioche - Webinar Couvert & Brioche - Webinar Couvert & Brioche - Webinar Couvert & Brioche - Webinar

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές για το πώς μπορούμε να παρασκευάσουμε και να διαχειριστούμε τις πρώτες ύλες που βρίσκονται στα κουβέρ και τα μπριός.

Η τυποποίηση και η εκτέλεση της συνταγής θα ωφελήσει στην σταθερότητα προϊόντος, αλλά και στην εκμάθηση των επαγγελματιών, νέου τρόπου σκέψης και εργασίας, εξελίσσοντας και παρακολουθώντας την, συνεχώς.

Ανάλυση Θεματολογίας


  • Τι είναι κουβέρ
  • Τι είναι μπριός.
  • Πώς επηρεάζει το βούτυρο, μία ζύμη;.
  • Πώς δίνουμε γεύση σε μία ζύμη;.
  • Χρήσεις νέων τεχνικών..
  • Πότε προσθέτουμε υλικά που δίνουν γεύση σε μία ζύμη.
  • Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε μεγάλες ποσότητες;
  • Πώς επηρεάζει η θερμοκρασία μία ζύμη;
  • Νέες τεχνικές και παρουσίασή τους.
  • Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


  • Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Τόπος υλοποίησης: online
Ημερομηνίες υλοποιησης:

  • Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
  • Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00

Couvert & Brioche - Webinar

KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)


  • Γνώστης της Τεχνολογίας
  • Ευελιξία & Καινοτομία/li>
  • Κίνητρο & Ήθος

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.


Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Δημήτρης Φραγκογιάννης


Couvert & Brioche - Webinar

Διοργανωτής


Couvert & Brioche - Webinar

Συντονιστής


Couvert & Brioche - Webinar



Επικοινωνία


Couvert & Brioche - Webinar


Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια - INSETE


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Χορηγοί


Couvert & Brioche - Webinar - ΧΟΡΗΓΟΙ



Χρυσοί Χορηγοί

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ
ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ logo





Λιμένας Λούλη
370 08 Σούρπη Μαγνησίας

Τηλ. 24210 94550
Fax: 24210 94555

Website: www.loulismills.gr

Email: loulis@loulisgroup.com
 
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
UNILEVER FOOD SOLUTIONS logo


Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα

Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700
Τηλ. 210 6304555
Website: www.unileverfoodsolutions.gr

LESAFFRE
LESAFFRE logo




10ο χλμ. Αττικής Οδού
Θέση Αραιές Βελανιδιές
Ασπρόπυργος 19300

Τηλ. 210 5580240
Website: www.lesaffre.gr
Email: lesaffrehellas@lesaffre.com
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε
4F - ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε logo



Αδριανού 45, Κορωπί 194 00

Τηλ. 210 662 0515
Website: www.4fsa.gr

Email: info@4fsa.gr
Ε.ΔΑΚΙΔΗΣ.Ε.Ε.
Ε.ΔΑΚΙΔΗΣ.Ε.Ε. logo



Λεωφ. Γέρακα 76, Γέρακας 153 44

Τηλ. 210 665 4813
Website: www.dakidis.gr

Email: info@dakidis.gr
DELIFRANCE HELLAS
DELIFRANCE HELLAS logo




Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51

Τηλ. 21 0425 1130
Website: www.delifrance.com

Email: etsalpatourou@delifrance.gr
HOME
HOME logo




Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση 141 23 - Αθήνα

Τηλ. 21 1183 4176
Website: www.homebynature.gr

Email: home@homebynature.gr
COOK BOOKSTORE
COOK BOOKSTORE logo





Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678
Τηλ. 2108827227
Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623
Τηλ. 2310273058
Website: www.cookbookstore.gr

Email: info@cookbookstore.gr
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ logo


Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45

Τηλ. 21 0957 7180
Website: www.kiourtzoglou.gr

Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
COOKING HELLAS logo



Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα

Τηλ. 21 0619 9378
Website: www.cookinghellas.gr

Email: info@cookinghellas.gr


Χορηγός Εξοπλισμού

CLIVANEXPORT STEFANOU
CLIVANEXPORT STEFANOU logo



A ΒΙ.ΠΕ Βόλου

Τηλ. +30 24 210 95217 - 95262
Website: www.clivanexport.gr

Email: info@clivanexport.gr


Χορηγός Ένδυσης

CHEFSTYLE
CHEFSTYLE logo



Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα

Τηλ. 21 1012 7765
Website: www.chefstyle.gr

Email: info@chefstyle.gr


Χορηγός Tableware

ΕΓΕΜ
ΕΓΕΜ logo





Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78

Τηλ. 21 0345 7700
Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3
Website: www.egem.gr

Email: info@egem.gr


Διοργανωτής

ΙΝΣΕΤΕ
INSETE logo


Συντονιστής

Gastronomy Essentials
Gastronomy Essentials logo