Σεμινάρια

Couvert & Brioche - Webinar

Δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Couvert & Brioche - Webinar

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2021, με θέμα COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια με εισηγητή τον Χημικό Τροφίμων και Διατροφολόγο Δημήτρη Φραγκογιάννη, Σύμβουλο Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην εταιρεία Μύλοι Λούλη - Kenfood.


Προφίλ Συμμετεχόντων


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Α' μάγειρες και Chef.
  • Αρτοποιούς και Ζαχαροπλάστες.
  • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Περιγραφή Σεμιναρίου


Couvert & Brioche - Webinar Couvert & Brioche - Webinar Couvert & Brioche - Webinar Couvert & Brioche - Webinar

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές για το πώς μπορούμε να παρασκευάσουμε και να διαχειριστούμε τις πρώτες ύλες που βρίσκονται στα κουβέρ και τα μπριός.

Η τυποποίηση και η εκτέλεση της συνταγής θα ωφελήσει στην σταθερότητα προϊόντος, αλλά και στην εκμάθηση των επαγγελματιών, νέου τρόπου σκέψης και εργασίας, εξελίσσοντας και παρακολουθώντας την, συνεχώς.

Ανάλυση Θεματολογίας


  • Τι είναι κουβέρ
  • Τι είναι μπριός.
  • Πώς επηρεάζει το βούτυρο, μία ζύμη;.
  • Πώς δίνουμε γεύση σε μία ζύμη;.
  • Χρήσεις νέων τεχνικών..
  • Πότε προσθέτουμε υλικά που δίνουν γεύση σε μία ζύμη.
  • Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε μεγάλες ποσότητες;
  • Πώς επηρεάζει η θερμοκρασία μία ζύμη;
  • Νέες τεχνικές και παρουσίασή τους.
  • Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


  • Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Τόπος υλοποίησης: online
Ημερομηνίες υλοποιησης:

  • Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
  • Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00

Couvert & Brioche - Webinar

KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)


  • Γνώστης της Τεχνολογίας
  • Ευελιξία & Καινοτομία/li>
  • Κίνητρο & Ήθος

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.


Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Δημήτρης Φραγκογιάννης


Couvert & Brioche - Webinar

Διοργανωτής


Couvert & Brioche - Webinar

Συντονιστής


Couvert & Brioche - Webinar



Επικοινωνία


Couvert & Brioche - Webinar


Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια - INSETE


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION