Σεμινάρια
Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές
Webinar - Με τον pastry chef Μαρίνο Κοσμά
Σεμινάρια - Διαδίκτυο
Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί
από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2021,
με θέμα GLUTEN FREE DESSERTS, σύγχρονες τεχνικές
με τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά,
ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten
free Bakery στην Eλληνική αγορά.
Προφίλ Συμμετεχόντων
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
- Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.
Περιγραφή Σεμιναρίου
Εισαγωγή και πρώτη γνωριμία στη ζωή χωρίς γλουτένη.
Τι είναι η κοιλιοκάκη και πώς επιδρά διατροφικά στη ζωή μας;
Πρόληψη, ενημέρωση, αντιμετώπιση.
Συνταγές εναλλακτικών πηγών αλεύρων και σακχάρων, χωρίς την παρουσία γλουτενικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα,
βουτήματα, γλυκά για μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.
Ανάλυση Θεματολογίας
- Τι είναι η γλουτένη;
- Μαθαίνω να ζω χωρίς τη γλουτένη.
- Gluten free - Vegan - Keto - Raw, Μόδα ή Πάθηση;
- Απαγορευτικές τροφές.
- Πρώτες Ύλες - Παγίδες
- Διατροφή χωρίς γλουτένη
- Εργαστηριακός χώρος και επιμολύνσεις.
- Ελληνική Νομοθεσία vs Κοιλιοκάκης.
- Διαμόρφωση μενού με βάση τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.
- Συμπτωματικοί και Ασυμπτωματικοί Καταναλωτές Κοιλιοκάκης: Πώς τους διαχειριζόμαστε
- Γαστρονομία και ζωή χωρίς γλουτένη: Υπάρχει μέλλον;
- Εισαγωγή σε αρτοσκευάσματα και βουτήματα χωρίς γλουτένη.
- Εισαγωγή σε επιδόρπια μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
- *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Διάρκεια: 2 ημέρες/10 ώρες
Τόπος υλοποίησης: online
Ημερομηνίες υλοποιησης:
- Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
- Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)
- Ευελιξία & Καινοτομία
- Κίνητρο & Ήθος
- Κουλτούρα Μάθησης
Σημαντικές Σημειώσεις
Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:
- Την κάμερα σας
- Το μικρόφωνο σας
- Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
- Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του
ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες
σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Μαρίνος Κοσμάς
Επικοινωνία
Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:
Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές - INSETE
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION
Χρυσοί Χορηγοί
UNILEVER FOOD SOLUTIONS
|
Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700 Τηλ. 210 6304555 Website: www.unileverfoodsolutions.gr |
Ε.ΔΑΚΙΔΗΣ.Ε.Ε.
|
|
GREENBAY & CO
|
Λεωφόρος Τραπεζούντος 76 Άγιος Στέφανος, Αθήνα - 14565 Τηλ. +30 210 8141800 Fax. +30 210 8141805 Website: Βιολογικά Προϊόντα | Greenbay Email: info@greenbay.gr |
ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ
|
Ευριπίδου 5, 121 33 Περιστέρι Κέντρο Διανομών: Θέση Κοκκινόχωμα 320 11 Οινόφυτα Βοιωτίας Τηλ. +30 210 5772337 Fax. +30 210 5755703 Website: www.yiannikas.gr Email: headoffice@yiannikasgroup.com |
DELIFRANCE HELLAS
|
Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51 Τηλ. 21 0425 1130 Website: www.delifrance.com Email: etsalpatourou@delifrance.gr |
COOK BOOKSTORE
|
Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678 Τηλ. 2108827227 Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623 Τηλ. 2310273058 Website: www.cookbookstore.gr Email: info@cookbookstore.gr |
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
|
Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45 Τηλ. 21 0957 7180 Website: www.kiourtzoglou.gr Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr |
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
|
Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 0619 9378 Website: www.cookinghellas.gr Email: info@cookinghellas.gr |
Χορηγός Ένδυσης
CHEFSTYLE
|
Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα Τηλ. 21 1012 7765 Website: www.chefstyle.gr Email: info@chefstyle.gr |
Χορηγός Tableware
ΕΓΕΜ
|
Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78 Τηλ. 21 0345 7700 Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3 Website: www.egem.gr Email: info@egem.gr |
Διοργανωτής
ΙΝΣΕΤΕ
|
Συντονιστής
Gastronomy Essentials
|