Σεμινάρια

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Webinar - Με τον pastry chef Μαρίνο Κοσμά

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2021, με θέμα GLUTEN FREE DESSERTS, σύγχρονες τεχνικές με τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Eλληνική αγορά.


Προφίλ Συμμετεχόντων


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
  • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές


Περιγραφή Σεμιναρίου


Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές


Εισαγωγή και πρώτη γνωριμία στη ζωή χωρίς γλουτένη.

Τι είναι η κοιλιοκάκη και πώς επιδρά διατροφικά στη ζωή μας; Πρόληψη, ενημέρωση, αντιμετώπιση.

Συνταγές εναλλακτικών πηγών αλεύρων και σακχάρων, χωρίς την παρουσία γλουτενικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα, βουτήματα, γλυκά για μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

Ανάλυση Θεματολογίας


  • Τι είναι η γλουτένη;
  • Μαθαίνω να ζω χωρίς τη γλουτένη.
  • Gluten free - Vegan - Keto - Raw, Μόδα ή Πάθηση;
  • Απαγορευτικές τροφές.
  • Πρώτες Ύλες - Παγίδες
  • Διατροφή χωρίς γλουτένη
  • Εργαστηριακός χώρος και επιμολύνσεις.
  • Ελληνική Νομοθεσία vs Κοιλιοκάκης.
  • Διαμόρφωση μενού με βάση τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.
  • Συμπτωματικοί και Ασυμπτωματικοί Καταναλωτές Κοιλιοκάκης: Πώς τους διαχειριζόμαστε
  • Γαστρονομία και ζωή χωρίς γλουτένη: Υπάρχει μέλλον;
  • Εισαγωγή σε αρτοσκευάσματα και βουτήματα χωρίς γλουτένη.
  • Εισαγωγή σε επιδόρπια μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


  • Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Διάρκεια: 2 ημέρες/10 ώρες
Τόπος υλοποίησης: online
Ημερομηνίες υλοποιησης:

  • Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
  • Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)


  • Ευελιξία & Καινοτομία
  • Κίνητρο & Ήθος
  • Κουλτούρα Μάθησης

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.


Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Μαρίνος Κοσμάς


Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Διοργανωτής


Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Συντονιστής


Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές



Επικοινωνία


Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές


Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές - INSETE


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION