Σεμινάρια

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Webinar - Με τον pastry chef Μαρίνο Κοσμά

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

Ένα μοναδικό διαδραστικό Online Executive Seminar, θα πραγματοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2021, με θέμα GLUTEN FREE DESSERTS, σύγχρονες τεχνικές με τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Eλληνική αγορά.


Προφίλ Συμμετεχόντων


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
  • Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές


Περιγραφή Σεμιναρίου


Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές


Εισαγωγή και πρώτη γνωριμία στη ζωή χωρίς γλουτένη.

Τι είναι η κοιλιοκάκη και πώς επιδρά διατροφικά στη ζωή μας; Πρόληψη, ενημέρωση, αντιμετώπιση.

Συνταγές εναλλακτικών πηγών αλεύρων και σακχάρων, χωρίς την παρουσία γλουτενικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα, βουτήματα, γλυκά για μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

Ανάλυση Θεματολογίας


  • Τι είναι η γλουτένη;
  • Μαθαίνω να ζω χωρίς τη γλουτένη.
  • Gluten free - Vegan - Keto - Raw, Μόδα ή Πάθηση;
  • Απαγορευτικές τροφές.
  • Πρώτες Ύλες - Παγίδες
  • Διατροφή χωρίς γλουτένη
  • Εργαστηριακός χώρος και επιμολύνσεις.
  • Ελληνική Νομοθεσία vs Κοιλιοκάκης.
  • Διαμόρφωση μενού με βάση τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.
  • Συμπτωματικοί και Ασυμπτωματικοί Καταναλωτές Κοιλιοκάκης: Πώς τους διαχειριζόμαστε
  • Γαστρονομία και ζωή χωρίς γλουτένη: Υπάρχει μέλλον;
  • Εισαγωγή σε αρτοσκευάσματα και βουτήματα χωρίς γλουτένη.
  • Εισαγωγή σε επιδόρπια μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


  • Ιδιώτες / Επιχείρηση: 50€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Διάρκεια: 2 ημέρες/10 ώρες
Τόπος υλοποίησης: online
Ημερομηνίες υλοποιησης:

  • Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
  • Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές

KEY COMPETENCIES (ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ)


  • Ευελιξία & Καινοτομία
  • Κίνητρο & Ήθος
  • Κουλτούρα Μάθησης

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.


Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Μαρίνος Κοσμάς


Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές




Επικοινωνία


Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές


Αίτηση Εγγραφής Για Συμμετοχές σας συμπληρώστε σχετική αίτηση στο Site του INSETE Training που θα βρείτε στο παρακάτω link:

Glouten free Desserts, σύγχρονες τεχνικές - INSETE


Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION



Χρυσοί Χορηγοί


UNILEVER FOOD SOLUTIONS
UNILEVER FOOD SOLUTIONS logo


Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 - Κηφισιά - Αθήνα

Γραμμή χωρίς χρέωση: 800 111 3700
Τηλ. 210 6304555
Website: www.unileverfoodsolutions.gr

Ε.ΔΑΚΙΔΗΣ.Ε.Ε.
Ε.ΔΑΚΙΔΗΣ.Ε.Ε. logo



Λεωφ. Γέρακα 76, Γέρακας 153 44

Τηλ. 210 665 4813
Website: www.dakidis.gr

Email: info@dakidis.gr
GREENBAY & CO
GREENBAY & CO logo





Λεωφόρος Τραπεζούντος 76

Άγιος Στέφανος, Αθήνα - 14565

Τηλ. +30 210 8141800
Fax. +30 210 8141805

Website: Βιολογικά Προϊόντα | Greenbay

Email: info@greenbay.gr
ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ





Ευριπίδου 5, 121 33 Περιστέρι
Κέντρο Διανομών: Θέση Κοκκινόχωμα 320 11 Οινόφυτα Βοιωτίας

Τηλ. +30 210 5772337
Fax. +30 210 5755703
Website: www.yiannikas.gr

Email: headoffice@yiannikasgroup.com
DELIFRANCE HELLAS
DELIFRANCE HELLAS logo




Δερβενίων 37, Μεταμόρφωση 144 51

Τηλ. 21 0425 1130
Website: www.delifrance.com

Email: etsalpatourou@delifrance.gr
COOK BOOKSTORE
COOK BOOKSTORE logo





Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 17, ΤΚ 10678
Τηλ. 2108827227
Θεσσαλονίκη: Παπαμάρκου 16, ΤΚ 54623
Τηλ. 2310273058
Website: www.cookbookstore.gr

Email: info@cookbookstore.gr
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΦΟΙ ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ logo


Θεσσαλονίκης 100, Μοσχάτο 183 45

Τηλ. 21 0957 7180
Website: www.kiourtzoglou.gr

Email: kiourtz@kiourtzoglou.gr
COOKING HELLAS (THERMOMIX)
COOKING HELLAS logo



Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα

Τηλ. 21 0619 9378
Website: www.cookinghellas.gr

Email: info@cookinghellas.gr




Χορηγός Ένδυσης

CHEFSTYLE
CHEFSTYLE logo



Σωρού 79, Μαρούσι 151 25 - Αθήνα

Τηλ. 21 1012 7765
Website: www.chefstyle.gr

Email: info@chefstyle.gr




Χορηγός Tableware

ΕΓΕΜ
ΕΓΕΜ logo





Αθήνα : Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, 177 78

Τηλ. 21 0345 7700
Θεσσαλονίκη : ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου ΝΒ 7 ΔΑ 8 Τηλ. 2310 795182-3
Website: www.egem.gr

Email: info@egem.gr




Διοργανωτής

ΙΝΣΕΤΕ
INSETE logo




Συντονιστής

Gastronomy Essentials
Gastronomy Essentials logo