Σεμινάρια

Υγρές Βύνες & Προζύμια.

WEBINAR - Παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Υγρές Βύνες & Προζύμια.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα δειξαχθεί στις 15 & 16 Μαρτίου 2022, σε μορφή Webinar, από το με θέμα ΥΓΡΕΣ ΒΥΝΕΣ & ΠΡΟΖΥΜΙΑ, παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές και εισηγητή τον Bakery Chef Δημήτρη Φραγκογιάννη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στο θεωρητικό μέρος του προγράμματος θα παρουσιαστούν οι πληροφορίες για τη νέα τάση που καταγράφεται στο εξωτερικό και αφορά στις Υγρές Βύνες καθώς θα αναλυθεί το προζύμι σε βάθος. Στο πρακτικό μέρος του προγράμματος, θα εφαρμοστεί η θεωρία και θα παρουσιαστούν διάφορες συνταγές προσαρμοσμένες στη χρήση των παραδοσιακών μεθόδων όσο και των σύγχρονων.

Ανάλυση Θεματολογίας


  • Από που προέρχεται η βύνη;
  • Διαφορές ξηρής και υγρής βύνης;
  • Πώς επηρεάζουν οι βύνες μια ζύμη;
  • Πώς δημιουργείται το προζύμι;
  • Πόσα είδη προζυμιού υπάρχουν στον κόσμο;
  • Πώς ξέρουμε ότι ένα προζύμι είναι σωστό;
  • Πώς επηρεάζει η θερμοκρασία το προζύμι και το PH του;
  • Πώς λειτουργεί το προζύμι με τη μαγιά και πως δουλεύουν μαζί;
  • Χρήσεις νέων τεχνικών.
  • Συνθέτες χρήσεις υλικών.

<

Υγρές Βύνες & Προζύμια. Υγρές Βύνες & Προζύμια. Υγρές Βύνες & Προζύμια. Υγρές Βύνες & Προζύμια. Υγρές Βύνες & Προζύμια.



Λεπτομέρειες Προγράμματος


Υγρές Βύνες & Προζύμια.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες / 10 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Online

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

  • Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, 15:00 - 20:00
  • Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, 15:00 - 20:00

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση σρα Ελληνικά. .


Κόστος Συμμετοχής


Ιδιώτες / Επιχείρηση: 60€

(*) To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.


KEY COMPETENCIES


  • Agility & Innovation / Ευελιξία & Καινοτομία
  • Systemic Thinking / Συστημική Σκέψη
  • Technology Savvy / Γνώστης της Τεχνολογίας

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας/li>
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

MEET YOUR CHEF: Δημήτρης Φραγκογιάννης


Υγρές Βύνες & Προζύμια.


O Δημήτρης Φραγκογιάννης είναι Σύμβουλος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής στην Μύλοι Λούλη-Kenfood.

Έχοντας στο ενεργητικό του πτυχία από δύο σχολές και μεταπτυχιακή σπουδή στην Χημεία Τροφίμων και Διατροφολογίας δίνει συνεχώς έμφαση στις διατροφικές τάσεις της αγοράς τόσο σε επιστημονικό όσο και σε γαστρονομικό επίπεδο.

Η δίψα για γνώση του έχει φτάσει να βρίσκεται σε σεμινάρια κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου σε χώρες όπως σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία.

Το moto του είναι

Η αρτοποιία είναι ζαχαροπλαστική και η ζαχαροπλαστική αρτοποιία. Όπως ωριμάζει ένα γλυκό στο ψυγείο έτσι πρέπει να ωριμάζει μια ζύμη σωστά για να μπορέσουμε να γευτούμε καθαρές γεύσεις και πλούσιες.

Υγρές Βύνες & Προζύμια. Υγρές Βύνες & Προζύμια. Υγρές Βύνες & Προζύμια. Υγρές Βύνες & Προζύμια.



Επικοινωνία


Υγρές Βύνες & Προζύμια.

Αίτηση Εγγραφής Για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμοπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link:

ΥΓΡΕΣ ΒΥΝΕΣ & ΠΡΟΖΥΜΙΑ, παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές (eventora.com)

Contact
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Διοργανωτής

INSETE logo

Συντονιστής

Gastronomy Essentials Logo