Σεμινάρια
Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας
Παρίσι - Γαλλία, 11 - 17 Δεκεμβρίου 2022
Σεμινάρια - Εξωτερικού
Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι για 14 επαγγελματίες της εστίασης,
διοργανώνεται για την περίοδο 11-17 Δεκεμβρίου 2022,
στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι.
Ύστερα από μία αναμονή δύο ετών περίπου,
η ενότητα Ταξίδι στην καρδιά της Γαστρονομίας, επανέρχεται δυναμικά,
ταξιδεύοντας στη γαστρονομική πρωτεύουσα του κόσμου, όπου
θα έχουμε τη χαρά να επισκεφτούμε για μία 3ήμερη εκπαίδευση,
την ολοκαίνουρια σχολή του Alain Ducasse στο Meudon.
Η εκπαίδευση θα επικεντρωθεί στα εξής σημεία:
- BRUNCH & BREAKFAST
- BACK FROM THE MARKET
- BEST-OF INTERNATIONAL STREET FOOD
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate από την Ecole Ducasse, μαζί με τις συνταγές τυπωμένες, όπως και φωτογραφικό υλικό και video από όλο το ταξίδι μας
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα
Program Outline
Κόστος Συμμετοχής
Τιμή Πακέτου: 2900€ / άτομο
Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται τα εξής:
- Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Παρίσι για 6 διανυκτερεύσεις
- 3ήμερη εκπαίδευση στην νέα σχολή του Alain Ducasse, Ecole Ducasse
- Μετακινήσεις με πούλμαν, από το ξενοδοχείο στη σχολή και επιστροφή
- Ένα γαστρονομικό δείπνο, στο βραβευμένο, με 2 αστέρια Michelin La Meurice
- Ένα γαστρονομικό δείπνο εν πλω στον Σηκουάνα και στο εστιατόριο Sur Seine του Alain Ducasse
- Επίσκεψη στο θρυλικό ξενοδοχείο Ritz Paris, στην Place Vendome
- Μεμονωμένες επισκέψεις στο εργοστάσιο σοκολάτας Le Chocolat και στο στο Le Cafe του Alain Ducasse όπως και για παγωτό στο La Glace
- Επίσκεψη στα ζαχαροπλαστεία διάσημων Γάλλων Ζαχαροπλαστών όπως Pierre Herme, Gilles Marschal, Cedric Grolet
Επίσης, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στα γνωστά αξιοθέατα του Παρισιού όπως Πύργος του Eiffel, Παναγία των Παρισίων, Αψίδα του Θριάμβου, Μονμάρτη κ.α.
Στην τιμή πακέτου ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, καθώς ο κάθε συμμετέχοντας
θα μπορεί να πετάξει από τον τόπο που επιθυμεί προς το Παρίσι με επιστροφή, αντί να συγκεντρωθούμε στην Αθήνα και να πετάξουμε όλοι μαζί,
όπου κάποιοι μπορεί να χρεωθούν ένα έξτρα εισητήριο.
Παρ’όλα αυτά όσοι πετάξουν από Αθήνα προς Παρίσι, θα συνεννοηθούμε για να πετύχουμε καλύτερες τιμές.
Επικοινωνία
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Διοργανωτής
INSPIRE YOUR PASSION