Σεμινάρια
Liquid Gastronomy - Από τη Θεωρία στην Πράξη
Με τον Chef/Τεχνολόγο Τροφίμων Δημήτρη Κονταράτο
Σεμινάρια - Κύπρος
Ένα τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα
LIQUID GASTRONOMY - Από τη Θεωρία στην Πράξη,
θα διεξαχθεί από την Gastronomy Essentials, στην
Λευκωσία 20 & 21 Μαρτίου 2023,
με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού
Bar Baba Au Rum
και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά στην Κύπρο,
να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά όλες τις σύγχρονες τεχνικές
που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα Bar
παγκοσμίως σήμερα.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Bartenders (Ξενοδοχείων και Bar) και η θεματολογία του διημέρου θα περιλαμβάνει:
- Τυποποίηση συνταγών
- Φυσικοχημικές μετρήσεις υλικών
- Παραγωγή πουρέδων
- Ρύθμιση και παραγωγή σιροπιών και χυμών
- Εκχυλίσεις
- Μαγείρεμα υπό κενό
- Χρήση Σύγχρονων τεχνικών στο Bar
- Παραγωγή Bitters
- Πίκλες φρούτων
- Γαρνιτούρες εδώδιμες
- Βασική λειτουργία Rotovap, Φυγόκεντρου, Ocoo
- Προτάσεις Pairing
- Ρύθμιση γεύσης








Στο τέλος του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες αλλά και συνταγές που θα παρακολουθήσουν το διήμερο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

- Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration με γευστική δοκιμή
- Ημερομηνίες εκπαίδευσης: Λευκωσία 20 & 21 Μαρτίου 2023
- Ώρες εκπαίδευσης: 11.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα)
- Χώρος εκπαίδευσης: Mitsios Trading Ltd. - Τεύκρου Ανθία 70, Βιομηχανική περιοχή, Δάλι
- Κόστος: €350 (VAT included)






Επικοινωνία

Για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link:
LIQUID GASTRONOMY - Από τη θεωρία στην πράξη (eventora.com)
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
Διοργανωτής
Gastronomy Essentials
![]() |
INSPIRE YOUR PASSION