Σεμινάρια

Γλυκά Ζαχαροπλαστείων εκτός Ψυγείου

Παρασκευή, Διαχείριση & Παρουσίαση - Pastry Chef Θανάσης Τσαγλιώτης.

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Figure 1

Ένα μοναδικό διήμερο διαδραστικό Online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στις 2 & 3 Φεβρουαρίου 2023, με θέμα: ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ, Παρασκευή, Διαχείριση & Παρουσίαση, με εισηγητή τον Pastry Chef Θανάση Τσαγκλιώτη.

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές για το πώς αντιλαμβανόμαστε τα γλυκά εκτός ψυγείου και πώς μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στις βιτρίνες μας, ανάμεσα στα γλυκά ψυγείου.

Θα έχουμε πολλές επιλογές και συνταγές αναλόγως την περίσταση, είτε απευθυνόμαστε σε ξενοδοχείο είτε σε ζαχαροπλαστείο, αλλά και σε a la carte εστιατόριο.


Γλυκά Ζαχαροπλαστείων εκτός Ψυγείου

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:


  • Τι είναι τα γλυκά εκτός ψυγείου.
  • Σε ποιους πελάτες απευθυνόμαστε.
  • Ποια είδη γλυκών εκτός ψυγείου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε ξενοδοχείο ως amenities
  • Mignardises-εκτός ψυγείου σε εστιατόριο
  • Διαφορές και επιλογές γλυκών σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • Παραδείγματα και η χρήση τεχνικών
  • Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές
  • Σε ποιες κατηγορίες μπορούμε να χωρίσουμε τα γλυκά εκτός ψυγείου
  • θα φτιάξουμε διάφορα κεράσματα πάνω στην ίδια φιλοσοφία

Γλυκά Ζαχαροπλαστείων εκτός Ψυγείου Γλυκά Ζαχαροπλαστείων εκτός Ψυγείου

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε


  • Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering
  • Προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας
  • Το μικρόφωνο σας
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet)
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.


Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

Γλυκά Ζαχαροπλαστείων εκτός Ψυγείου

Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.


Λίγα λόγια για τον σεφ


Γλυκά Ζαχαροπλαστείων εκτός Ψυγείου

Στο πρώτο του επαγγελματικό βήμα ο Θανάσης, βρέθηκε στο Ledra Marriott Athens, ενώ συνέχισε στα εργαστήρια των Pastry Family kai Palet. Ακολούθησε το 5* Club Hotel Casino Loutraki και αργότερα το εστιατόριο Σπονδή (2* Michelin) και το 5* Rodos Palladium. Ακολουθεί το 5* Saint James Boutique Hotel, στο Λονδίνο, όπου αναλαμβάνει επίσης και το εστιατόριό του, Seven Park Place (1* Michelin).

Συνέχισε την πορεία του σε διακεκριμένες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως η Dorchester Collection για τρία ακόμη χρόνια, οπότε και αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει το δικό του ζαχαροπλαστείο LA MAISON FINE PASTRY.

Παράλληλα είναι ambassador της Carte D'Or Buffet, στην Ελλάδα αλλά και Consulting Pastry Chef στην εταιρεία Sky Production.

Φέτος, απέσπασε το 1ο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Gelato Festival Challenge Adriano Galvani, στην Ιταλία, ενώ μετράει ήδη δύο πρωτιές σε διαγωνισμούς γλυπτικής σοκολάτας στις εκθέσεις HORECA 2008 & 2010 αντίστοιχα.

Τέλος, είχε τη θέση του food producer στην τηλεοπτική εκπομπή ζαχαροπλαστικής Bake Off Greece .


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Γλυκά Ζαχαροπλαστείων εκτός Ψυγείου

  • Ημερομηνία εκπαίδευσης: 2 & 3 Φεβρουαρίου 2023
  • Χώρος διεξαγωγής: Online μέσω της πλατφόρμας ZΟΟΜ
  • Ωράριο εκπαίδευσης: 3:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ. (5 ώρες/ημέρα/10 ώρες σύνολο).
  • Κόστος: €90 (για Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες Ιδιώτες)

Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής



Επικοινωνία - Συμμετοχές


Γλυκά Ζαχαροπλαστείων εκτός Ψυγείου

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :

ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ, παρασκευή - διατήρηση & παρουσίαση (eventora.com)

Contact
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr



ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΙΝΣΕΤΕ
ΙΝΣΕΤΕ logo


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Gastronomy Essentials
Gastronomy Essentials logo


INSPIRE YOUR PASSION