Σεμινάρια
Gluten Free Patisserie
Για Ζαχαροπλαστεία & Ξενοδοχεία. Pastry Chef Μαρίνος Κοσμάς.
Σεμινάρια - Κύπρος
Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί από την
Gastronomy Essentials, στη Λευκωσία στις 23 & 24 Μαρτίου 2023,
με θέμα GLUTEN FREE PATISSERIE, για Ζαχαροπλαστεία & Ξενοδοχεία
, με τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά, ιδιοκτήτη του
ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου
Gluten free Bakery, στην Eλληνική αγορά.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα γίνει εισαγωγή και μία πρώτη γνωριμία στη ζωή χωρίς γλουτένη.
Ο σεφ θα εξηγήσει τι είναι η κοιλιοκάκη και πώς επιδρά διατροφικά στη ζωή μας. Θα μιλήσει για την πρόληψη, ενημέρωση και αντιμετώπισή της.
Επίσης, θα παρουσιαστούν συνταγές εναλλακτικών πηγών αλεύρων και σακχάρων, χωρίς την παρουσία γλουτενικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα,
βουτήματα, γλυκά για μπουφέ ξενοδοχείων και βιτρίνες ζαχαροπλαστείων.
H θεματολογία του διημέρου θα περιλαμβάνει:
- Τι είναι η γλουτένη
- Μαθαίνω να ζω χωρίς τη γλουτένη
- Gluten free - Vegan - Keto - Raw, Μόδα ή Πάθηση;
- Απαγορευτικές τροφές
- Διατροφή χωρίς γλουτένη
- Εργαστηριακός χώρος και επιμολύνσεις
- Ελληνική Νομοθεσία vs Κοιλιοκάκης
- Διαμόρφωση μενού με βάση τις διατροφικές ιδιαιτερότητες
- Συμπτωματικοί και Ασυμπτωματικοί Καταναλωτές Κοιλιοκάκης: Πώς τους διαχειριζόμαστε;
- Γαστρονομία και ζωή χωρίς γλουτένη: Υπάρχει μέλλον;
- Εισαγωγή σε αρτοσκευάσματα και βουτήματα χωρίς γλουτένη
- Εισαγωγή σε επιδόρπια μπουφέ ξενοδοχείου και βιτρίνα ζαχαροπλαστείου
ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, απευθύνεται σε:
- Pastry Chef, Ζαχαροπλαστεία, Chef, Catering.
- Προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
- Ημερομηνία εκπαίδευσης: 23 & 24 Μαρτίου 2023
- Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. - 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο).
- Χώρος διεξαγωγής: MITSIOS TRADING Ltd. - Τέφκρου Ανθία 70, Βιομηχανική περιοχή Δάλι, Λευκωσία
- Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration με γευστική δοκιμή
- Κόστος: €350 (VAT included)
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης υπογεγραμμένο από τον Chef, καθώς και αναλυτικό booklet, με όλες τις συνταγές αλλά και τη θεωρία που θα παρουσιαστούν, κατά τη διάρκεια του διημέρου.
Μαρίνος Κοσμάς
MEET YOUR CHEF
Ο Μαρίνος Κοσμάς είναι Pastry Chef και ιδιοκτήτης του ΜΚ Pastry and Bakery,
του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Ελληνική αγορά.
Μετά από μια πορεία εννέα ετών στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ως Pastry Chef στα Sushisamba,
Duck and waffle, Novikov, Group Pastry Chef για την Meraas στο Dubai, αλλα και δίπλα στον
Virgilio Martinez σε Nikkei και Peruvian concept, αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το
καινοτόμο concept που απευθύνεται σε κοιλιοκακικούς και όχι μόνο, καταναλωτές.
Ένα urban, new style bakery και pastry με εξειδίκευση 90% σε gluten free προϊόντα και 10% σε συμβατική μοντέρνα ζαχαροπλαστική.
Επικοινωνία - Συμμετοχές
Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :
GLUTEN FREE PATISSERIE - Για Ζαχαροπλαστεία & Ξενοδοχεία (eventora.com)
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
MITSIOS TRADING
|
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Gastronomy Essentials
|
INSPIRE YOUR PASSION