Σεμινάρια

Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

WEBINAR 5 & 6 Δεκεμβρίου 2023. Chef Σωτήρης Ευαγγέλου

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

Ένα μοναδικό διήμερο online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στις 5 & 6 Δεκεμβρίου 2023, με θέμα: ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ και εισηγητή τον Chef Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος φημίζεται για την αγάπη του στην Ελληνική Κουζίνα.

Η παράδοση των ελληνικών μαγειρευτών φαγητών, με σύγχρονες τεχνικές και εκτελέσεις, προσαρμοσμένες πάνω στις ανάγκες των ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Ελληνικά μαγειρευτά φαγητά με τα οποία μεγάλωσαν δεκάδες γενιές Ελλήνων και κατέχουν την πρώτη θέση στο καθημερινό τραπέζι, πλούσια σε γεύση και αρώματα.

Μία κατηγορία που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις γαστριμαργικές προτιμήσεις του εγχώριου αλλά και διεθνούς πελατολογίου.


Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  • Σωστή χρήση Α’ υλών.
  • Εποχικότητα / εντοπιότητα.
  • Το σωστό μαγείρεμα.
  • Παραδοσιακές συνταγές.
  • Σωστή παρουσίαση για ξενοδοχεία & εστιατόρια.
  • Σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής.
  • Ενσωμάτωση των μαγειρευτών φαγητών στο μενού.
  • Χρήση αρωματικών και βοτάνων.
  • Συντήρηση και αναθέρμανση

MEET YOUR CHEF: Σωτήρης Ευαγγέλου

Σωτήρης Ευαγγέλου

Γεννημένος στον Τύρναβο, σε μια πόλη γεμάτη από γαστρονομικούς θησαυρούς, ο Σωτήρης Ευαγγέλου με μοναδικό χάρισμα στη γεύση, ταλέντο στην εκτέλεση και επαγγελματισμό στην κουζίνα, κατάφερε να μετατρέψει το νεανικό του όνειρο σε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία!

Με σχεδόν τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στον χώρο και κατασταλαγμένη μαγειρική άποψη, είναι ο άνθρωπος, που με το δικό του μαγειρικό ύφος και προσωπικότητα εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό, αφήνοντας το αποτύπωμα του στις επόμενες γενιές της μαγειρικής.

Διακεκριμένος σεφ με μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης, μαθήτευσε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι. Στη συνέχεια επιλέχθηκε να εργαστεί σε εστιατόρια του ομίλου στο Μονακό, στη Μασσαλία, στην Προβηγκία. Αποκορύφωμα η συνεργασία του με το Plaza Athenee στο Παρίσι.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, γίνεται στα 28 του χρόνια ο νεότερος Executive Chef στο Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη.

Ως executive chef, αναλαμβάνει τις κουζίνες κορυφαίων ξενοδοχείων, όπως το Athenaeum InterContinental, το King George, τη Μεγάλη Βρετανία και ξανά το Makedonia Palace.

Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Ιδιώτες / Επιχείρηση: 100,00€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 5 & 6 Δεκεμβρίου 2023.
  • Τύπος Εκπαίδευσης: WEBINAR, μέσω της πλατφόρμας Zoom.
  • Ωράριο εκπαίδευσης: 15.00 μ.μ. - 20.00 μ.μ. (5 ώρες/ημέρα/10 ώρες σύνολο).

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Chefs, A’ Μάγειρες, Consulting Chefs.
  • Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων

Σημαντικές Σημειώσεις

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας.
  • Το μικρόφωνο σας.
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο Executive seminar ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.


Πριν την έναρξη του προγράμματος, θα σταλεί στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά booklet, με όλες τις απαραίτητες σημειώσεις και συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.


Επικοινωνία


Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΦΑΓΗΤΑ για ξενοδοχεία & εστιατόρια (eventora.com)

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Διοργανωτής

Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια

Συντονιστής

Σύγχρονα Μαγειρευτά για Ξενοδοχεία & Εστιατόρια