Σεμινάρια

Υγρές Βύνες & Προζύμια

WEBINAR 15 & 16 Νοεμβρίου 2023. Chef Δημήτρης Φραγκογιάννης

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Υγρές Βύνες & Προζύμια

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα hands on practice, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στην Αθήνα στις 15 & 16 Νοεμβρίου 2023, με θέμα: ΥΓΡΕΣ ΒΥΝΕΣ & ΠΡΟΖΥΜΙΑ, παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές και εισηγητή τον Bakery Chef Δημήτρη Φραγκογιάννη.

Στο θεωρητικό μέρος αυτής της διήμερης εκπαίδευσης, θα παρουσιαστούν οι πληροφορίες για τη νέα τάση που καταγράφεται στο εξωτερικό, όσον αφορά τις Υγρές Βύνες, καθώς θα αναλυθεί το προζύμι σε βάθος.

Στο πρακτικό μέρος του προγράμματος, θα εφαρμοστεί η θεωρία και θα παρουσιαστούν διάφορες συνταγές προσαρμοσμένες στη χρήση, τόσο των παραδοσιακών μεθόδων όσο και των σύγχρονων.


Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:

  • Από που προέρχεται η βύνη.
  • Διαφορές ξηρής και υγρής βύνης.
  • Πώς επηρεάζουν οι βύνες μια ζύμη.
  • Πώς δημιουργείται το προζύμι.
  • Πόσα είδη προζυμιού υπάρχουν στον κόσμο.
  • Πώς ξέρουμε ότι ένα προζύμι είναι σωστό.
  • Πώς επηρεάζει η θερμοκρασία το προζύμι και το pH του.
  • Πώς λειτουργεί το προζύμι με τη μαγιά και πώς δουλεύουν μαζί.
  • Χρήσεις νέων τεχνικών.
  • Συνθέτες χρήσεις υλικών.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε:

  • Αρτοποιούς, Chef και Pastry Chef.
  • Προϊστάμενους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων

MEET YOUR CHEF: Δημήτρης Φραγκογιάννης

Δημήτρης Φραγκογιάννης

O Δημήτρης Φραγκογιάννης είναι Σύμβουλος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής στην εταιρεία Μύλοι Λούλη-Kenfood.

Έχοντας στο ενεργητικό του πτυχία από δύο σχολές και μεταπτυχιακή σπουδή στην Χημεία Τροφίμων και Διατροφολογίας δίνει συνεχώς έμφαση στις διατροφικές τάσεις της αγοράς τόσο σε επιστημονικό όσο και σε γαστρονομικό επίπεδο.

Η δίψα για γνώση του έχει φτάσει να βρίσκεται σε σεμινάρια κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου σε χώρες όπως σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία.

Το moto του είναι "Η αρτοποιία είναι ζαχαροπλαστική και η ζαχαροπλαστική αρτοποιία."

Όπως ωριμάζει ένα γλυκό στο ψυγείο έτσι πρέπει να ωριμάζει μια ζύμη σωστά για να μπορέσουμε να γευτούμε καθαρές γεύσεις και πλούσιες.

Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια Υγρές Βύνες & Προζύμια
Υγρές Βύνες & Προζύμια

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Ιδιώτες / Επιχείρηση: 100,00€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 15 & 16 Νοεμβρίου 2023.
  • Τύπος Εκπαίδευσης: WEBINAR, μέσω της πλατφόρμας Zoom.
  • Ωράριο εκπαίδευσης: 15.00 μ.μ. - 20.00 μ.μ. (5 ώρες/ημέρα/10 ώρες σύνολο).

Πριν την εκπαίδευση, θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες, ψηφιακό αρχείο με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα αποσταλεί ψηφιακό αρχείο με τη Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.


Σημαντικές Σημειώσεις

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γιΆ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας.
  • Το μικρόφωνο σας.
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.


Επικοινωνία


Υγρές Βύνες & Προζύμια

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :

ΥΓΡΕΣ ΒΥΝΕΣ & ΠΡΟΖΥΜΙΑ, παραδοσιακές μέθοδοι & σύγχρονες τεχνικές (eventora.com)

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Διοργανωτής

Υγρές Βύνες & Προζύμια

Συντονιστής

Υγρές Βύνες & Προζύμια