Σεμινάρια
Private & Yacht Cheffing. Ecole Ducasse.
Chef Julian Mercier
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα καινοτόμο διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της εστίασης,
θα υλοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 με 7 Φεβρουαρίου 2024, στα πλαίσια
των ετήσιων εκπαιδευτικών δράσεων με τη φημισμένη σχολή
Ecole Ducasse και με τίτλο
Private & Yacht Cheffing.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διοργανώνεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ,
με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, διασφαλίζοντας
ότι οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν απόλυτη εμπειρία εκπαίδευσης
και ανταλλαγής γνώσεων.
Στο πρόγραμμα εισηγητής θα είναι ο έμπειρος Γάλλος Chef Julian Mercier,
Δ/ντης Εκπαίδευσης της παγκοσμίου φήμης σχολής Ecole Ducasse στο Παρίσι.
Ο Chef θα μοιραστεί μαζί μας τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές στον κόσμο της γαστρονομίας,
εστιάζοντας ιδιαίτερα στην εξαιρετική εμπειρία του Private & Yacht Cheffing.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
Η θεματολογία, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει:
- Παρουσίαση δημιουργικού & σύγχρονου μενού, με παραδοσιακές συνταγές σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Alain Ducasse.
- Γευστικός εμπλουτισμός των προϊόντων σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας (τεχνικές κοπής, μέθοδοι μαγειρέματος, καρυκεύματα κ.λπ.).
- Ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.
- Προσαρμογή τεχνικών και μεθόδων σερβιρίσματος, για μία πετυχημένη παρουσίαση ενός σύγχρονου μενού.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
- Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 6 & 7 Φεβρουαρίου 2024.
- Ώρες / διάρκεια εκπαίδευσης:10:00 - 16:00 (2 ημέρες/6 ώρες/12 ώρες σύνολο)
- Τύπος προγράμματος: Demonstration
- Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος Olon Events - Κασσάνδρας & Καστοριάς - Βοτανικός, Αθήνα
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- 320€ για Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Chefs, Sous Chefs, Private Chefs, Yacht Chefs, Consulting Chefs, Α’ Μάγειρες..
- Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων
Επικοινωνία
Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :
ALAIN DUCASSE | PRIVATE & YACHT CHEFFING (eventora.com)
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION