Σεμινάρια
Sushi Evolution, η τέχνη του σύγχρονου sushi.
DEMONSTRATION: Chef Χρόνης Δαμαλάς. 10 & 11 Δεκεμβρίου 2024 - Αθήνα
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Demonstration, για 50 επαγγελματίες σεφ, θα υλοποιηθεί
από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την
Gastronomy Essentials, στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2024,
στην Αθήνα.
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στις ανώτερες τεχνικές και μυστικά
της τέχνης του σούσι. Θα παρουσιαστούν οι πιο προηγμένες μέθοδοι παρασκευής
σούσι, από τον σωστό χειρισμό του μαχαιριού και την επιλογή των
καλύτερων υλικών, μέχρι την δημιουργία εκλεπτυσμένων και καινοτόμων
πιάτων.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να επιτυγχάνουν άψογες τεχνικές σούσι,
όπως nigiri, sashimi και maki, ενώ θα εξερευνήσουν και μοντέρνες τάσεις στη διακόσμηση και
το food styling.
Ενισχύστε τις δεξιότητές σας και ανεβάστε την τέχνη του σούσι σε νέα επίπεδα,
κάνοντας το μενού σας να ξεχωρίζει.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
- Εξειδικευμένες τεχνικές παρασκευής σούσι.
- Ορθή χρήση μαχαιριών και επιλογή των καλύτερων υλικών.
- Δημιουργία εκλεπτυσμένων πιάτων nigiri, sashimi και maki.
- Εκμάθηση προηγμένων τεχνικών σούσι για επαγγελματίες chef.
- Εξερεύνηση μοντέρνων τάσεων στη διακόσμηση και το food styling./li>
- Βελτίωση δεξιοτήτων για την ανύψωση της τέχνης του σούσι σε νέα επίπεδα.
- Δημιουργία καινοτόμων πιάτων για την ανάδειξη του μενού σας.
MEET YOUR CHEF: ΧΡΟΝΗΣ ΔΑΜΑΛΑΣ
Ο Χρόνης Δαμαλάς ξεκίνησε την μαγειρική του καριέρα το 1998 από την
κορυφαία σχολή μαγειρικής Culinary Institute of America.
Εργάστηκε στα φημισμένα NOBU της Νέας Υόρκης και στο Matsuhisa Mykonos.
Έχει αποκτήσει εμπειρίες από διάφορες κουζίνες σε χώρες όπως Γαλλία (Le Moulinde Mougin *),
Ισπανία (Berasategui , Arzak),
Ιταλία (La Via Romana), τα Αραβικά Εμιράτα (Zuma Dubai),
και την Ισλανδία.
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με κορυφαίους σεφ όπως ο
Χριστόφορος Πέσκιας στο 48,
με τον Χρύσανθο Καραμελέγκο στο Απλά Αριστερά Δεξιά
και τον Λευτέρη Λαζάρου στο Βαρούλκο.
Το 2007 ανέλαβε το εστιατόριο SEA YOU στο Sani Resort στη Χαλκιδική και
το 2010 ανέλαβε και το γνωστό KIKU στο Κολωνάκι, λαμβάνοντας διάφορες βραβεύσεις
όπως Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Gourmet για τα δύο μαγαζιά.
Το 2011 ανέλαβε την κουζίνα του GASPAR στο Νέο Ψυχικό.
Το 2012 επέστρεψε στο SEA YOU που τον είχε αναδείξει και το 2013 ανέλαβε ξανά τα
KIKU στην Αθήνα και στη Μύκονο, καθώς και το
πεντάστερο ξενοδοχείο Cavo Tagoo.
Το 2014 πρόσθεσε ένα ακόμη KIKU υπό την επίβλεψή του στη Βουλιαγμένη και ολοκλήρωσε τον
κύκλο του το 2015 με το KIKU στο Νέο Ψυχικό.
Το 2016 άνοιξε το IZAKAYA στο Κολωνάκι, το οποίο έγινε γρήγορα ένα
από τα πιο δημοφιλή σημεία της Αθήνας.
Το καλοκαίρι του ίδιου έτους ανέλαβε και
το νέο Cavo Tagoo στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, όπου δημιούργησε το
εστιατόριο OVAC.
Σήμερα είναι ιδιοκτήτης του δικού του εστιατορίου στους Αμπελόκηπους με την
επωνυμία RAW BATA.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες Ιδιώτες 130,00€
- *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
- Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 2 ημέρες/ 12 ώρες.
- Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration
- Τόπος υλοποίησης: Αθήνα
- Διεύθυνση διεξαγωγής: ΟΛΟΝ full flavor events, Καστοριάς & Κασσάνδρας 11, Βοτανικός Αθήνα. Στο google maps θα το βρείτε με την ονομασία ΟΛΟΝ Events
- Ημερομηνίες υλοποίησης:
- Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024, 11:00 - 17:00
- Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024, 11:00 - 17:00
ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Chefs, A’ Μάγειρες, Consulting Chefs.
- Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων
Σημαντικές Σημειώσεις
Στην αρχή της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λάβουν booklet με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του διημέρου εκπαιδευτικού προγράμματος.
Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα αποσταλεί ψηφιακό αρχείο με τη Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Επικοινωνία
Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :
SUSHI EVOLUTION, η τέχνη του σύγχρονου sushi.
DEMONSTRATION: Chef Χρόνης Δαμαλάς (eventora.com)
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION