Σεμινάρια
Κουζίνα a la Grecque. Chef Σωτήρης Ευαγγέλου
Σύγχρονα μαγειρευτά για ξενοδοχεία & εστιατόρια. DEMONSTRATION
Σεμινάρια - Ελλάδα
Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Demonstration, για 50 επαγγελματίες σεφ, θα υλοποιηθεί
από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την
Gastronomy Essentials, στις
8 & 9 Ιανουαρίου 2025, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η παράδοση των ελληνικών μαγειρευτών φαγητών, με σύγχρονες
τεχνικές και εκτελέσεις, προσαρμοσμένες πάνω στις ανάγκες των
ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Ελληνικά μαγειρευτά φαγητά με τα οποία μεγάλωσαν δεκάδες γενιές Ελλήνων και
κατέχουν την πρώτη θέση στο καθημερινό τραπέζι, πλούσια σε γεύση και
αρώματα.
Ελληνικά μαγειρευτά φαγητά με τα οποία μεγάλωσαν δεκάδες γενιές Ελλήνων
και κατέχουν την πρώτη θέση στο καθημερινό τραπέζι, πλούσια σε γεύση και αρώματα.
Μία κατηγορία που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις γαστριμαργικές
προτιμήσεις του εγχώριου αλλά και διεθνούς πελατολογίου.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
- Σωστή χρήση Α’ υλών.
- Εποχικότητα / εντοπιότητα.
- Το σωστό μαγείρεμα.
- Παραδοσιακές συνταγές.
- Σωστή παρουσίαση για ξενοδοχεία & εστιατόρια../li>
- Σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής..
- Ενσωμάτωση των μαγειρευτών φαγητών στο μενού.
- Χρήση αρωματικών και βοτάνων.
- Συντήρηση και αναθέρμανση.
MEET YOUR CHEF: ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Γεννημένος στον Τύρναβο, σε μια πόλη γεμάτη από γαστρονομικούς θησαυρούς,
ο Σωτήρης Ευαγγέλου με μοναδικό χάρισμα στη γεύση, ταλέντο στην εκτέλεση
και επαγγελματισμό στην κουζίνα, κατάφερε να μετατρέψει το νεανικό του όνειρο σε
μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία!
Με σχεδόν τέσσερις δεκαετίες παρουσίας στον χώρο και κατασταλαγμένη μαγειρική άποψη,
είναι ο άνθρωπος, που με το δικό του μαγειρικό ύφος και προσωπικότητα εμπνέει
εμπιστοσύνη και σεβασμό, αφήνοντας το αποτύπωμα του στις επόμενες γενιές της μαγειρικής.
Διακεκριμένος σεφ με μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης,
μαθήτευσε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι.
Στη συνέχεια επιλέχθηκε να εργαστεί σε εστιατόρια του ομίλου στο Μονακό,
στη Μασσαλία, στην Προβηγκία. Αποκορύφωμα η συνεργασία του με το Plaza Athenee στο Παρίσι.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, γίνεται στα 28 του χρόνια ο νεότερος Executive Chef στο
Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη. Ως executive chef, αναλαμβάνει τις κουζίνες κορυφαίων
ξενοδοχείων, όπως το Athenaeum InterContinental, το King George,
τη Μεγάλη Βρετανία και ξανά το Makedonia Palace.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες Ιδιώτες 130,00€
- *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
- Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 2 ημέρες/ 12 ώρες.
- Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration
- Τόπος υλοποίησης: Ηράκλειο Κρήτης
- Διεύθυνση διεξαγωγής: Aquila Atlantis Hotel, Υγείας 2, Ηράκλειο Κρήτη
- Ημερομηνίες υλοποίησης:
- Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2025, 11:00 - 17:00
- Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2025, 11:00 - 17:00
ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
- Chefs, A’ Μάγειρες, Consulting Chefs.
- Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων
Σημαντικές Σημειώσεις
Στην αρχή της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λάβουν booklet με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του διημέρου εκπαιδευτικού προγράμματος.
Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα αποσταλεί ψηφιακό αρχείο με τη Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.
Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Επικοινωνία
Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :
ΚΟΥΖΙΝΑ A LA GRECQUE, σύγχρονα μαγειρευτά για ξενοδοχεία & εστιατόρια.
DEMONSTRATION: Chef Σωτήρης Ευαγγέλου (eventora.com)
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com
Site : www.Cucina.gr
INSPIRE YOUR PASSION