Σεμινάρια

Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat

Ελληνική δημιουργική κουζίνα σε buffet. WEBINAR.Chef:Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat

Ένα ξεχωριστό online διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για επαγγελματίες σεφ, θα υλοποιηθεί από το ΙΝΣΕΤΕ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, στις 16 & 17 Ιανουαρίου 2025.

Από τις παραδοσιακές λιχουδιές, μέχρι τις μοντέρνες δημιουργικές προσεγγίσεις, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα εξερευνήσει το φάσμα των γεύσεων και των συνδυασμών που καθιστούν την ελληνική κουζίνα τόσο μοναδική.

Από τα πιάτα φυτικής προέλευσης και τις παραδοσιακές θαλασσινές λιχουδιές, μέχρι τα δημιουργικά finger food και τις εκλεκτές κρεατικές προτάσεις, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς να δημιουργήσουν έναν εντυπωσιακό buffet.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  • Εξερεύνηση ελληνικής κουζίνας: Παραδοσιακά & μοντέρνα πιάτα.
  • Φυτικές & θαλασσινές λιχουδιές, finger food, κρέας.
  • Επιλογή & προετοιμασία υλικών για buffet.
  • Δημιουργία ισορροπημένων μενού.
  • Τεχνικές σερβιρίσματος και παρουσίασης./li>
  • Διακόσμηση & αισθητική παρουσίαση του buffet.
  • Εμπνευσμένες ιδέες για κομψή παρουσίαση.
  • Παρουσίαση ελληνικής κουζίνας με στυλ.

Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat
Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat

MEET YOUR CHEF: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

Aλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι Πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, με σπουδές στην Ξενοδοχειακή-Εστιατορική τεχνική και στη Μαγειρική Τέχνη.

Από το Τμήμα Μαγειρικής - και μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης - πήρε υποτροφία για την Γαλλική ακαδημία μαγειρικής Le Cordon Bleu του Λονδίνου.

Έχει εργαστεί σε Ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Ελλάδος και του Λονδίνου.

Έχει διατελέσει Chef de cuisine στα εστιατόρια: Οlive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Kastri Bistro του ξενοδοχείου DOMOTEL KASTRI ( δύο αστέρια FNL BRA Awards και βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος) και SENSE Restaurant του ξενοδοχείου AthensWas (επίσης δύο αστέρια FNL BRA Awards) όπου έλαβε πρόσφατα τη διάκριση Michelin Plate από τον παγκοσμίου φήμης οδηγό Guide Michelin.

Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στη θέση του Ex. Chef της ANEMI HOTELS (AthensWas και Anemi Hotel - SENSE restaurants). Παράλληλα είναι ο Food & Styling Chef της τηλεοπτικής εκπομπής Master Chef Greece και ο Consulting Chef του εστιατορίου ΛΟΚΑΛΙ, ενώ έχει υπάρξει στην ίδια θέση και επί σειρά ετών στα εστιατόρια MAZI στο Λονδίνο και Jolly Joker στη Λευκωσία.

Τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.

Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες Ιδιώτες 120,00€
  • *To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει ποσοστό του κόστους συμμετοχής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 2 ημέρες/ 10 ώρες.
  • Τύπος εκπαίδευσης: Online
  • Ημερομηνίες υλοποίησης:
    • Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025, 15:00 - 20:00
    • Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025, 15:00 - 20:00

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Chefs, A’ Μάγειρες, Consulting Chefs.
  • Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων

Σημαντικές Σημειώσεις


Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας.
  • Το μικρόφωνο σας.
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Πριν την εκπαίδευση, θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες, ψηφιακό αρχείο με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος..

Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα αποσταλεί ψηφιακό αρχείο με τη Βεβαίωση Παρακολούθησης, εφόσον η συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεπερνά το 70% των ωρών εκπαίδευσης.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνία


Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :

VEGETARIAN - PESCETARIAN - FINGER FOOD - MEAT, Ελληνική δημιουργική κουζίνα σε buffet. WEBINAR: Chef Aλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (eventora.com)

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Διοργανωτής

Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat

Συντονιστής

Vegetarian - Pescetarian - Finger food - Meat