Σεμινάρια

New Style Buffet - Ecole Ducasse.

Λευκωσία 17 & 18 Δεκεμβρίου 2024

Σεμινάρια - Κύπρος

New Style Buffet - Ecole Ducasse.

H Ecole Ducasse στην Λευκωσία τον Δεκέμβριο, για μία υψηλού επιπέδου διήμερη εκπαίδευση σε επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου, με θέμα New Style Buffet .

Ο έμπειρος Chef Birame Ndiaye της διεθνούς φήμης σχολής του Alain Ducasse, Ecole Ducasse, έρχεται στη Λευκωσία στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2024, για μία διήμερη - demonstration ? εκπαίδευση, με θέμα New Style Buffet.

Η Ecole Ducasse, γνωστή για την αριστεία και την καινοτομία στον χώρο της γαστρονομίας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ονόματα διεθνώς.

Ο στόχος της εκπαίδευσης είναι να δώσει στους επαγγελματίες την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις, τεχνικές και ιδέες απευθείας από έμπειρους chef της σχολής, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να εξελίξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο σχεδιασμό και την παρουσίαση ζεστού και κρύου μπουφέ.

Η διήμερη εκπαίδευση εστιάζει στην καινοτομία και τις σύγχρονες τεχνικές, παρουσιάζοντας τη φιλοσοφία του μεγάλου Γάλλου σεφ Alain Ducasse, επάνω στον σχεδιασμό ενός σύγχρονου buffet για 5* City - Resort Ξενοδοχεία αλλά & Catering.


New Style Buffet - Ecole Ducasse.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

  • Καινοτόμες παρουσιάσεις μπουφέ - πώς να δημιουργήσετε ελκυστικές και λειτουργικές διατάξεις για τον μπουφέ.
  • Ενσωμάτωση τοπικών υλικών - χρήση φρέσκων, τοπικών προϊόντων σε διεθνή γαστρονομικά πλαίσια.
  • Δημιουργία ισορροπημένων μενού - υγιεινές αλλά γευστικές επιλογές για το διεθνές πελατολόγιο των ξενοδοχείων.
  • Σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας - αποδοτικές μέθοδοι που συνδυάζουν την ποιότητα με την ταχύτητα.
  • Ανάδειξη εποχικών υλικών - αξιοποίηση της εποχικότητας για οικονομικές και γευστικά ενδιαφέρουσες προτάσεις./li>
  • Τεχνικές εξυπηρέτησης και διαχείρισης - πώς να διατηρήσετε την ελκυστικότητα και τη φρεσκάδα των πιάτων στον μπουφέ.
  • Βιώσιμες πρακτικές - πρακτικές για τη μείωση της σπατάλης και τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

New Style Buffet - Ecole Ducasse. New Style Buffet - Ecole Ducasse.

MEET YOUR CHEF: Birame Ndiaye

Birame Ndiaye

Ο Birame NDIAYE, λάτρης της μαγειρικής, ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη διοίκηση σε τεχνική σχολή.

Μετά την ολοκλήρωση του Εθνικού Διπλώματος Ανώτατων Σπουδών στις Μαγειρικές Τέχνες και έχοντας αποκτήσει μερικά χρόνια ποικίλης εμπειρίας στη βιομηχανία τροφίμων, ξεκίνησε ένα ταξίδι για να εμβαθύνει τις γνώσεις του.

Η αναζήτησή του τον οδήγησε στην Ecole Ducasse, όπου βελτίωσε τις δεξιότητές του και ασπάστηκε τη γαστρονομική φιλοσοφία του Alain Ducasse.

Μετά την απόκτηση του διπλώματός του και τη σημαντική εμπειρία που απέκτησε από την πρακτική του στο βραβευμένο με 3* Michelin, Plaza Athenee, ο Birame NDIAYE συνέχισε την εκπαίδευσή του δουλεύοντας δίπλα σε εταιρικούς σεφ. Αυτή η αφοσίωση απέδωσε καρπούς, καθώς ανέλαβε τον ρόλο του Βοηθού Σεφ σε ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin, όπου αφιέρωσε πέντε χρόνια για να τελειοποιήσει την τέχνη του.

Το 2014-2015, ο NDIAYE απέκτησε Δίπλωμα Ανώτατων Σπουδών στις Μαγειρικές Τέχνες από το Ινστιτούτο Alain Ducasse στο Παρίσι, και το 2012-2013, πέτυχε την απόκτηση Εθνικού Διπλώματος Ανώτατων Σπουδών από την Ακαδημία των Βερσαλλιών στην Ιλ-ντε-Φρανς.

Προηγουμένως, από το 2013 έως το 2014, ο NDIAYE ανέδειξε τη μαγειρική του ικανότητα ως Επικεφαλής Σεφ στα πολυτελή μπιστρό και γαστρονομικά εστιατόρια του Ομίλου GERARD JOULIE στο Παρίσι.

Τα έτη 2008-2012, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο CREATEUR D'INSTANTS, ένα πολυτελές εστιατόριο και διοργανωτής εκδηλώσεων στην Ιλ-ντε-Φρανς, όπου υπηρέτησε ως Επικεφαλής Σεφ του εστιατορίου της επιχείρησης για δύο χρόνια και ως Διευθυντής Παραγωγής Εκδηλώσεων για επιπλέον δύο χρόνια.

Προχωρώντας περαιτέρω στην καριέρα του, υπηρέτησε ως Βοηθός Σεφ στο La Bastide St-Antoine Jacques Chibois, ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin και Chateaux relais στο Grasse, από το 2017 έως το 2021.

Το 2021, επέστρεψε στην Ecole Ducasse, αυτή τη φορά ως Εκπαιδευτής Σεφ στο Παρισινό παράρτημα στο Meudon.

Με πλούσια εμπειρία και αφοσίωση στη συνεχή μάθηση, ο Birame NDIAYE φέρνει μια ποικιλία δεξιοτήτων και ένα πάθος για γαστρονομική αριστεία σε κάθε κουζίνα.

New Style Buffet - Ecole Ducasse. New Style Buffet - Ecole Ducasse. New Style Buffet - Ecole Ducasse. New Style Buffet - Ecole Ducasse.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 17 & 18 Δεκεμβρίου 2024.
  • Ώρες / διάρκεια Εκπαίδευσης: 11:00 - 17:00 (2 ημέρες/6 ώρες/12 ώρες σύνολο)
  • Τύπος εκπαίδευσης: Demonstration με γευστική δοκιμή
  • Χώρος διεξαγωγής : Demonstration με γευστική δοκιμή MITSIOS TRADING Ltd. - Τέφκρου Ανθία 70, Βιομηχανική περιοχή Δάλι, Λευκωσία
  • Κόστος; €550 (VAT included)

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, απευθύνεται σε:

  • Chef, Sous Chef, A’ Μάγειρες, Catering.
  • Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων

Σημαντικές Σημειώσεις

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης υπογεγραμμένο από τον Chef και την Ecole Ducasse, καθώς και αναλυτικό booklet, με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν, κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Πολιτική Ακυρώσεων

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η επιχείρηση, αφού ενημερώσει τον Διοργανωτή:

  • τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του προγράμματος, θα γίνεται επιστροφή 100% του ποσού συμμετοχής ή μπορεί να αντικαταστήσει τον συμμετέχοντα.
  • τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του προγράμματος, έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει τον συμμετέχοντα με άλλον συνεργάτη. Αν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος συνεργάτης, o Διοργανωτής θα αναζητήσει αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής. Αν βρεθεί αντικαταστάτης, θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς η επιχείρηση θα χρεωθεί το 100% του ποσού συμμετοχής.
  • Εάν ο εκπαιδευόμενος δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο ή ξεκινήσει αλλά δεν το ολοκληρώσει, θα γίνεται χρέωση του 100% της συμμετοχής.

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η επιχείρηση, αφού ενημερώσει τον Διοργανωτή:

  • τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του προγράμματος, θα γίνεται επιστροφή 100% του ποσού συμμετοχής..
  • τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του προγράμματος, ο συμμετέχων έχει τη δυνατότητα είτε να αντικαταστήσει τη συμμετοχή του με άλλο άτομο είτε να ενημερώσει τον Διοργανωτή για να αναζητηθεί αντικαταστάτης μέσω της λίστας αναμονής. Αν βρεθεί αντικαταστάτης, θα γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλιώς θα χρεωθεί το 100% του ποσού συμμετοχής.
  • Εάν ο συμμετέχων δεν εμφανιστεί στο σεμινάριο ή ξεκινήσει αλλά δεν το ολοκληρώσει, θα γίνεται χρέωση του 100% της συμμετοχής.

Επικοινωνία


New Style Buffet - Ecole Ducasse.

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link, ή σκανάροντας το QR Code:

New Style Buffet By Ecole Ducasse (eventora.com)

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

QR Code

New Style Buffet - Ecole Ducasse.



ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΠΑΣΥΞΕ (CYPRUS HOTEL ASSOCIATION)
ΠΑΣΥΞΕ logo


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Gastronomy Essentials
Gastronomy Essentials logo

INSPIRE YOUR PASSION