Άρθρα

Gastronomy Essentials Training

Υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού - (K.O.T.)

Νέα - Aρθρα

 

Figure 1

Με την υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (Κ.Ο.Τ.) θα διεξαχθούν τα τρία νέα προγράμματα Υψηλής Γαστρονομίας που διοργανώνει η Gastronomy Essentials Ltd., τον προσεχή Νοέμβριο, στη Λεμεσό της Κύπρου.

Με την απόφασή του αυτή να θέσει υπό την αιγίδα του το "Gastronomy Essentials Training", ο Κ.Ο.Τ. αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και τη συμβολή της στον Γαστρονομικό Τουρισμό της Κύπρου, καθώς τα σεμινάρια αναμένεται να παρακολουθήσουν Chef από όλες τις χώρες της Μεσογείου, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο γεγονός ότι την Κύπρο θα επισκεφθούν δημοσιογράφοι Γαστρονομίας και Τουρισμού (Food & Tourism editors), από μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικά της Ευρώπης και της Μεσογείου.

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα του "Gastronomy Essentials Training" θα καλύψουν μεταξύ άλλων, από το Ισραήλ η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής κ. Shaily Lipa, από τη Βουλγαρία η κ. Ekaterina Gelovska, από τη Σερβία η κ. Vera Bresjanac, από τη Μάλτα ο κ. Victor Calleja, από τη Δανία η κ. Mille Madsen, από την Ιταλία η κ. Marina Bellati, καθώς και δημοσιογράφοι από Αίγυπτο, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι ξένοι δημοσιογράφοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Πρόγραμμα της "Ελληνικής - Μεσογειακής Δημιουργικής Κουζίνας" που θα διεξαχθεί στις 21 - 24 Νοεμβρίου, από τους γνωστούς Έλληνες Chef Γιάννη Μπαξεβάνη και Μιχάλη Ντουνέτα (σύντομα θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων), γεγονός που δείχνει πως η Ελληνική Κουζίνα έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή, αν προωθηθεί από τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας.

Χορηγοί και Υποστηρικτές της σειράς Υψηλής Γαστρονομίας "Gastronomy Essentials Training" είναι ήδη τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της Γαστρονομίας, του Τουρισμού και της Επικοινωνίας στην Κύπρο, όπως:

Χορηγοί Επικοινωνίας:

  • "Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"
  • ΑΝΤ1 ΚΥΠΡΟΥ
  • CYPRUS WEEKLY
  • Περιοδικό TASTE
Χρυσοί Χορηγοί:

  • FOUR SEASONS HOTEL
  • CAROB MILL RESTAURANTS
Αργυροί Χορηγοί:

  • VIRARDI
  • AMALTHIA
Επίσημος Προμηθευτής:

  • AMAXULUS

Τα προγράμματα εγκρίθηκαν και επιχορηγούνται από την:
ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου)

Υπό την Αιγίδα του ΚΟΤ (ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)

Για πληροφορίες και συμμετοχή στα "Yψηλού επιπέδου" Σεμινάρια Γαστρονομίας επικοινωνήστε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη στο τηλέφωνο: +30 6962444820 ή με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.cucina.gr