Σεμινάρια
All About Chocolate - 3ήμερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης
Από τον Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο στο 3rd Premier Food Festival - Βουλγαρία
Σεμινάρια - Εξωτερικού
26 – 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
PASTRY CHEF ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα μοναδικό τριήμερο Πρόγραμμα εκπαίδευσης για Ζαχαροπλάστες, θα υλοποιηθεί
κατά τη διάρκεια του 3rd PREMIER FOOD FESTIVAL, στο
Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Gastronomy Essentials σε συνεργασία με το
Ξενοδοχείο Premier Luxury Mountain Resort και θα το παρουσιάσει
ο Έλληνας Ζαχαροπλάστης Δημήτρης Χρονόπουλος.
Γνωρίζοντάς τον οι περισσότεροι, θα γνωρίζετε ίσως, πως σαν Demonstration Chef της VALRHONA, στην Ελλάδα και στο
Κουβέϊτ, το πάθος του δεν θα ήταν άλλο από την Σοκολάτα.
Συναποφασίσαμε λοιπόν να υλοποιήσουμε ένα εκπαιδευτικό 3 ήμερο, όπου το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολύ Σοκολάτα.
Πιο συγκεκριμένα θα έχει "τα πάντα για την Σοκολάτα". Έτσι όπως ονομάσαμε και το
Πρόγραμμα "ALL ABOUT CHOCOLATE" .
Θα παρουσιαστούν διάφορες κατηγορίες γλυκών και επιδορπίων με βάση τη Σοκολάτα.
Σε μία έρευνα που έχει γίνει, η Σοκολάτα παραμένει Νο.1 σε πωλήσεις από όλα τα υπόλοιπα γλυκά στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες.
Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μόνο στην Αμερική ξοδεύονται $700 εκατομμύρια δολλάρια στη Σοκολάτα, ενώ
η παγκόσμια κατανάλωση αγγίζει τα $90 δις κάθε χρόνο.
Θα παρουσιαστούν ala carte επιδόρπια, Γλυκά για βιτρίνες Ζαχαροπλαστείων - Ξενοδοχείων, γλυκά για Μπουφέ Ξενοδοχείων
και Catering μέχρι σοκολατάκια, verrines (γλυκά σε ποτήρι) και Τούρτες.
Ο χώρος που θα υλοποιηθεί το Πρόγραμμα, θα είναι στο Premier Luxury Mountain Resort, το οποίο είναι το
καλύτερο ξενοδοχείο στο Μπάνσκο και οι τιμές που δίνουν στους συμμετέχοντες του Προγράμματος,
για τις ημέρες που θα υλοποιηθεί το Πρόγραμμα, είναι πολύ προνομιακές.
Πιο συγκεκριμένα :
Το Μονόκλινο: €50/βραδιά
Το Δίκλινο: €62/βραδιά
Περιλαμβάνεται πρωϊνό, ελεύθερη χρήση του Spa, free Wi-Fi και ελεύθερο πάρκινγκ.
Το "3rd PREMIER FOOD FESTIVAL" που ενσωματώνει το "Υψηλού επιπέδου Πρόγραμμα" 3ήμερης εκπαίδευσης,
με τον Δημήτρη Χρονόπουλο, επαναλαμβάνεται για τρίτη χρονιά φέτος, ανεβάζοντας το επίπεδο και Γαστρονομικά,
σε σχέση με τους Chef που θα παρεβρεθούν, καθώς υπάρχει συμμετοχή 5 Ελλήνων Chef, όπου θα παραθέσουν το δικό τους Degustation.
Οι 5 Έλληνες Chef που θα παρεβρεθούν είναι οι :
- Μιχάλης Ντουνέτας
- Γιώργος Στυλιανουδάκης
- Δημήτρης Κατριβέσης
- Χρόνης Δαμαλάς
- Πάτερ Επιφάνιος
Τα Μενού που θα παραθέσουν και τις ημερομηνίες που θα μαγειρέψει ο καθένας μπορείτε να τις βρείτε στο παρακάτω link :
http://www.premierfoodfestival.com/index.html
Τip:
Όποιος παρεβρεθεί στο Πρόγραμμα "ALL ABOUT CHOCOLATE" που τελειώνει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου,
θα έχει την δυνατότητα, αν το επιθυμεί, να καθήσει και να δοκιμάσει το ‘Degustation Menu’ που θα υπάρχει τη βραδιά
εκείνη από τον Έλληνα Chef, Γιώργο Στυλιανουδάκη. www.stylianoudakis.gr
GUEST OPENING PARTY 31st OCTOBER 2014 by OREXIS
www.orexis-team.gr
http://www.premierfoodfestival.com/schedule.html
Για Κρατήσεις στο εστιατόριο, μπορείτε να κατεβάσετε την παρακάτω
Φόρμα Κράτησης και να την αποστείλετε στο :
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT
11, Karamanitza str, 2770 Bansko, Bulgaria
Contact person: Ms Diana Mlazeva
Tel: +359 749 50 500
E-mail: reservations@premiermountainresort.com
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Θέμα Προγράμματος: All About Chocolate
Ημερομηνία & Διάρκεια Προγράμματος: 26-28 Νοεμβρίου 2014 (3 ημέρες)
Ώρες εκπαίδευσης: 18 ώρες εκπαίδευση
Τύπος Σεμιναρίου: Demonstration με γευστική δοκιμή
Γλώσσα Προγράμματος : Αγγλικά
Χώρος Προγράμματος: Premier Luxury Mountain Resort – Bansko - Bulgaria
Ώρες Εκπαίδευσης: 10.00 π.μ - 16.00 μ.μ
Κόστος Συμμετοχής : €440
Έκτωση 20% θα κερδίσουν όσοι κλείσουν τις θέσεις τους έως 30 Σεπτεμβρίου !!!
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση
("REGISTRATION FORM")
και να την στείλετε με e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη στο 6972444820