Σεμινάρια

Flavor Extraction & Neurogastronomy

"Τρώγωντας με τις Αισθήσεις". Chef Δημήτρης Κονταράτος

Σεμινάρια - Κύπρος

Flavor Extraction & Neurogastronomy

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Λευκωσία, στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2022, για επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης, όπου ο Chef Δημήτρης Κονταράτος, θα παρουσιάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα Flavor extraction & Neurogastronomy.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην εκπαιδευτική κουζίνα της Mitsios Trading, στο Δάλι της Λευκωσίας και θα έχει διάρκεια 2 ημερών (6 ώρες/ημέρα - 12 ώρες εκπαίδευση).

Ένα πρόγραμμα με ολιστική γαστρονομική προσέγγιση στη δημιουργία αλλά και ενίσχυση της γεύσης, αφού προηγείται η ερευνητική, πειραματική και επιστημονική μελέτη των πρώτων υλών, επιτυγχάνοντας αρμονικά σε κάθε παρασκευή την απόλυτη Ευγευστία - UMAMI.


Θεματολογία


Flavor Extraction & Neurogastronomy

  • Εισαγωγή στη Neurogastronomy
  • Τι είναι γεύση
  • Τρώγοντας με τις αισθήσεις
  • Πώς η εκχύλιση επηρεάζει τη γεύση
  • Η γευστική ενίσχυση με τη χρήση ζυμούμενων
  • Ζωμοί παραγόμενοι με Ocoo, Sous Vide, Χύτρα ταχύτητας, Φούρνο, Μαντεμένια σκεύη
  • Πώς ρυθμίζουμε τη γεύση
  • Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές

Flavor Extraction & Neurogastronomy

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης υπογεγραμμένο από τον Chef, καθώς και αναλυτικό booklet, με όλες τις συνταγές αλλά και τη θεωρία που θα παρουσιαστούν, κατά τη διάρκεια του διημέρου.


Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy
Flavor Extraction & Neurogastronomy


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Ημερομηνία διεξαγωγής: 14 - 15 Νοεμβρίου

Ώρες προγράμματος: 11.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)

Χώρος προγράμματος: MITSIOS TRADING Ltd. - Τέφκρου Ανθία 70, Βιομηχανική περιοχή Δάλι, Λευκωσία

Τύπος προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Κόστος προγράμματος: 350 €

Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy Flavor Extraction & Neurogastronomy

Flavor Extraction & Neurogastronomy

MEET YOUR CHEF - FOOD TECHNOLOGIST & R&D CHEF DIMITRIS KONTARATOS



ΠΡΟΣΦΟΡΑ!


Discount 20% για παρακολούθηση και των δύο προγραμμάτων



Flavor Extraction & Neurogastronomy

Έκπτωση 20% θα έχουν όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα 2 προγράμματα:

Για να λάβετε την έκπτωση του 20% αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και τα δύο πρoγράμματα συμπληρώστε την Aίτησή Συμμετοχής που θα βρείτε στο παρακάτω link :

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ & ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, Εξέλιξη και Βιωσιμότητα" & "FLAVOR EXTRACTION & NEUROGASTRONOMY, Τρώγοντας με τις αισθήσεις (eventora.com)



LINK Συμμετοχής


Flavor Extraction & Neurogastronomy

Αίτηση Εγγραφής Για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link:

FLAVOR EXTRACTION & NEUROGASTRONOMY - Τρώγοντας με τις αισθήσεις (eventora.com)

Επικοινωνία


Contact
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr





Εταιρίες Χορηγοί



MITSIOS TRADING LTD
MITSIOS TRADING LTD  logo



 
HADSON
HADSON logo



 
PLANTY
PLANTY logo



 
AMAXULUS
AMAXULUS logo



 


ΧΟΡΗΓΟΣ TABLEWARE


 
MSG
MSG logo





Υπό την Αιγίδα

ΠΑΣΥΞΕ
pasixe logo


Διοργανωτής

Gastronomy Essentials
Gastronomy Essentials logo

INSPIRE YOUR PASSION