Σεμινάρια

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

WEBINAR: Chef Μαρίνος Κοσμάς. Πελατολόγιο με ειδική διατροφή.

Σεμινάρια - Διαδίκτυο

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

Ένα μοναδικό διήμερο online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα υλοποιηθεί από το ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ, με συντονισμό από την Gastronomy Essentials, αποκλειστικά και μόνο για τους Κύπριους Επαγγελματίες, στη 20 & 21 Νοεμβρίου 2023, με θέμα: ΠΡΩΙΝΟ & BRUNCH ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, σε πελατολόγιο με ειδική διατροφή και εισηγητή τον Pastry Chef Μαρίνο Κοσμά.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα αναλυθούν και θα εκτελεστούν οι συνταγές εκείνες που απαιτούνται, για να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό μπουφέ ξενοδοχείου, ο οποίος θα ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών με ειδικές διατροφικές ανάγκες.



Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν πρωινά και brunch που δεν αποτελούν απλά γευστική απόλαυση, αλλά επίσης ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των πελατών με προβλήματα κοιλιοκάκης και δυσανεξίας.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

  • Εισαγωγή στη γλουτένη και στην κοιλιοκάκη. Πού εντοπίζεται και πώς αντιμετωπίζεται.
  • Συμπτώματα - διατροφή /Μόδα ή πάθηση..
  • Άλευρα χωρίς γλουτένη, πηγές αλεύρων, διαχείριση, θρεπτικά συστατικά.
  • Έλεγχος κατά την παραλαβή των προϊόντων. Σημεία προσοχής..
  • Συσκευασία και φύλαξη προϊόντων σε μεγάλες επισιτικές μονάδες.
  • Χωροδιάταξη των τελικών προϊόντων κατά την παρουσίαση του μπουφέ..
  • Μεθοδολογία και εκτέλεση σε συνταγές χωρίς αυγό, χωρίς λακτόζη, χωρίς ζάχαρη.
  • Συνταγές χωρίς γλουτένη.

Θα παρουσιαστούν οι εξής συνταγές:

  • Ψωμί κουβέρ και ολικής αλέσεως.
  • Κρέπες και pancakes.
  • Καρβέλι προζύμι και Πολυσπόρο.
  • Granola.
  • Κέικ φόρμας σε 2 γεύσεις
  • 2 επιλογές από αλμυρές πίτες
  • Χειροποίητη πραλίνα spread
  • Βάφλες
  • Ρυζόγαλο και κρέμα βανίλια
  • Δανέζικα με κρέμα και φρούτα
  • Μπάρες δημητριακών

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.
Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων. Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων. Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων. Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων. Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων. Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

MEET YOUR CHEF: ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Ο Μαρίνος Κοσμάς είναι Pastry Chef και ιδιοκτήτης του ΜΚ Pastry and Bakery, του πρώτου πιστοποιημένου Gluten free Bakery στην Ελληνική αγορά.

Μετά από μια πορεία εννέα ετών στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ως Pastry Chef στα Sushisamba, Duck and waffle, Novikov, Group Pastry Chef για την Meraas στο Dubai αλλα και δίπλα στον Virgilio Martinez σε Nikkei και Peruvian concept, αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το καινοτόμο concept που απευθύνεται σε κοιλιοκακικούς και όχι μόνο, καταναλωτές.

Ένα urban, new style bakery και pastry με εξειδίκευση 90% σε gluten free προϊόντα και 10% σε συμβατική μοντέρνα ζαχαροπλαστική.

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • ΔΩΡΕΑΝ για Επιχειρήσεις με Κυπριακό VAT No και Κύπριους Επαγγελματίες Ιδιώτες.
  • Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, καλύπτει το 100% του κόστους συμμετοχής


Πριν την εκπαίδευση, θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες, ψηφιακό αρχείο με όλες τις συνταγές που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα αποσταλεί ψηφιακό αρχείο με τη Βεβαίωση Παρακολούθησης



Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Ημερομηνία Εκπαίδευσης: 21 & 22 Νοεμβρίου 2023.
  • Τύπος εκπαίδευσης: WEBINAR, μέσω της πλατφόρμας Zoom
  • Ωράριο εκπαίδευσης: 10:00 π.μ. - 15:00 μ.μ. (5 ώρες/ημέρα/10 ώρες σύνολο).

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Αρτοποιούς, Chef και Pastry Chef.
  • Προϊσταμένους, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

Σημαντικές Σημειώσεις

Το online Executive Seminar είναι διαδραστικό, γι’ αυτό τον λόγο πριν την είσοδο στην πλατφόρμα, σας συνιστούμε να ελέγξετε:

  • Την κάμερα σας.
  • Το μικρόφωνο σας.
  • Τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο (σε περίπτωση που αυτή είναι ασταθής, παρακαλούμε να κάνετε επανεκκίνηση του router σας και να συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ethernet).
  • Παρακαλούμε να συνδεθείτε στο ZOOM χρησιμοποιώντας το Όνομα και το Επίθετο, που έχετε δηλώσει στην εγγραφή σας.

Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

Πριν υποβάλετε αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε όπως αναγνώσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους & προϋποθέσεις

  • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έχουν ΜΟΝΟ οι επιχειρήσεις με Κυπριακό VAT No και οι Κύπριοι πολίτες, επαγγελματίες του χώρου εστίασης.
  • Οι εγγραφές διενεργούνται με χρονική σειρά προτεραιότητας.
  • Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές ή τροποποιήσεις στη δομή και στο περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος, εάν κριθούν αναγκαίες για την αρτιότερη κατάρτιση των συμμετεχόντων.
  • Απαγορεύεται η χρήση, αντιγραφή και/ή αναπαραγωγή του τυχόν αποστελλόμενου υλικού και του περιεχομένου της παρεχόμενης εκπαίδευσης με οποιαδήποτε μηχανικά, οπτικά, ακουστικά ή άλλα μέσα, προοριζόμενη για οποιαδήποτε εκμετάλλευση ή άλλο σκοπό πλην αυτόν της εκπαίδευσης του συμμετέχοντα, είτε παρακολουθεί με φυσική παρουσία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είτε εξ αποστάσεως μέσω της εκάστοτε πλατφόρμας.

Πολιτική Ακυρώσεων


ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα , η επιχείρηση, αφού πρώτα ενημερώσει το Υφυπουργείο Τουρισμού, τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του προγράμματος, έχει το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει με άλλον συνεργάτη.

Εάν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος συνεργάτης, το Υφυπουργείου Τουρισμού, θα προβεί σε αναζήτηση αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης του συμμετέχων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, χωρίς την ανωτέρω προβλεπόμενη ειδοποίηση, η επιχείρηση δεν θα γίνεται δεκτή σε μεταγενέστερα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν δύναται να παρευρεθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πρέπει να ενημερώσει το Υφυπουργείο Τουρισμού, τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του προγράμματος, το οποίο θα προβεί σε αναζήτηση αντικαταστάτη μέσω της λίστας αναμονής του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης του συμμετέχων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, χωρίς την ανωτέρω προβλεπόμενη ειδοποίηση, ο συμμετέχων δεν θα γίνεται δεκτός σε μεταγενέστερα εκπαιδευτικά προγράμματα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της ημερομηνίας και της ώρας, καθώς και το δικαίωμα ακύρωσης του εκπαιδευτικού προγράμματος, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες μέσω email, τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης.


Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

Επικοινωνία


Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.

Αίτηση Εγγραφής Για να δηλώσετε Συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link :

ΠΡΩΙΝΟ & BRUNCH ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, Σε πελατολόγιο με ειδική διατροφή (eventora.com)

Contact
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:

Τ. : 6972444820

E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Site : www.Cucina.gr

INSPIRE YOUR PASSION


Διοργανωτής

ΥΦΙΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συντονιστής

Πρωινό & Brunch για μπουφέ Ξεν/δοχίων.