Άρθρα

20 Χρόνια Chef's Club (1992-2012)

Παρόν, παρελθόν και το μέλλον της Ελληνικής Γαστρονομίας

Νέα - Συνεντεύξεις

 

Figure 1

Οι 3 Πρόεδροι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος δίνουν μία συνέντευξη "εφ' όλης της ύλης", στο Cucina.gr, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Ο Μίλτος Καρούμπας (Πρόεδρος της Λέσχης σήμερα), ο Νίκος Σαράντος (Ιδρυτής της Λέσχης) και ο Αναστάσιος Τόλης (τέως Πρόεδρος) μας σκιαγραφούν με την εμπειρία τους, την 20ετία που διένυσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, από την ίδρυσής της έως και σήμερα.

Η κρίση , οι διαπλοκές και τα συμφέροντα είναι οι αδύναμοι κρίκοι που θα πρέπει να ξεπεραστούν εάν θέλουμε να εξάγουμε ένα δυνατό προϊόν όπως η "Ελληνική Κουζίνα", το οποίο δεν θα μπορέσει ποτέ να μας πάρει κανένας, όσα μνημόνια και αν μας επιβάλλουν.


20 Χρόνια Chef's Club