Άρθρα
20 Χρόνια Chef's Club (1992-2012)
Παρόν, παρελθόν και το μέλλον της Ελληνικής Γαστρονομίας
Νέα - Συνεντεύξεις
Οι 3 Πρόεδροι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος δίνουν μία συνέντευξη "εφ' όλης της ύλης",
στο Cucina.gr, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Γαστρονομίας στην Ελλάδα.
Ο Μίλτος Καρούμπας (Πρόεδρος της Λέσχης σήμερα), ο Νίκος Σαράντος (Ιδρυτής της Λέσχης) και
ο Αναστάσιος Τόλης (τέως Πρόεδρος) μας σκιαγραφούν με την εμπειρία τους, την 20ετία που διένυσε η
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, από την ίδρυσής της έως και σήμερα.
Η κρίση , οι διαπλοκές και τα συμφέροντα είναι οι αδύναμοι κρίκοι που θα πρέπει να ξεπεραστούν εάν θέλουμε να εξάγουμε ένα δυνατό προϊόν όπως η "Ελληνική Κουζίνα",
το οποίο δεν θα μπορέσει ποτέ να μας πάρει κανένας, όσα μνημόνια και αν μας επιβάλλουν.
Συνεντεύξεις:
- Μίλτος Καρούμπας - (Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων σήμερα)
- Νίκος Σαράντος - (Ιδρυτής και 1ος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων)
- Αναστάσιος Τόλης - (τεως Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων)