Άρθρα

Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου

Εκδόσεις

Νέα - Προσφορές

Figure 1

Για πακέτο 2 ή 3 βιβλίων του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet θα "τρέχει' μέχρι τέλη Μαίου από το www.Cucina.gr όπου όποιος επιθυμεί να αποκτήσει 2 από τις 3 εκδόσεις του Chef θα πληρώσει ΜΟΝΟ 85€, ενώ αν θέλει να αποκτήσει και τα 3 βιβλία του Chef θα πληρώσει 135€.

Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο : ΔΩΡΕΑΝ



Εκδόσεις Cedric Grolet



Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου

Αναβάθμιση των Δεξιοτήτων


Τα βιβλία του Cedric Grolet προσφέρουν μια πλούσια πηγή έμπνευσης και γνώσης για κάθε ζαχαροπλάστη.

Μέσα από λεπτομερείς οδηγίες, εικονογραφημένες συνταγές και τεχνικές που περιγράφονται με σαφήνεια, οι ζαχαροπλάστες θα αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.


Καινοτομία και Δημιουργικότητα


Ο Cedric Grolet ξεχωρίζει για την καινοτομία και την πρωτοποριακή προσέγγιση της ζαχαροπλαστικής.

Τα βιβλία του αναδεικνύουν την δημιουργικότητά του μέσα από μοναδικές συνταγές και σχεδιασμούς γλυκών που θα εμπνεύσουν και θα ενθαρρύνουν τους ζαχαροπλάστες να δοκιμάσουν νέες τεχνικές και γεύσεις.


Επαγγελματική Ανάπτυξη


Για τους επαγγελματίες η κατανόηση του έργου και της δημιουργικής διαδικασίας του Cedric Grolet αποτελεί μια ανεκτίμητη πηγή έμπνευσης και μάθησης.

Η μελέτη και η εφαρμογή των συνταγών και τεχνικών που παρουσιάζονται στα βιβλία του, θα βοηθήσει στην επαγγελματική ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.


Αναγνώριση και Επιτυχία


Οι δημιουργίες του Cedric Grolet έχουν αποσπάσει ευρεία αναγνώριση και διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις.

Με την απόκτηση και την εφαρμογή των γνώσεών του, οι ζαχαροπλάστες μπορούν να επιτύχουν την αναγνώριση και την επιτυχία που αξίζουν στον χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Αυτά τα βιβλία αποτελούν όχι μόνο μια αγορά, αλλά μια επένδυση στην επαγγελματική ανάπτυξη και την προσωπική δημιουργικότητα ενός ζαχαροπλάστη.


Η Προσφορά ισχύει μέχρι 31 Μαίου 2024!!!


  • 2 ΒΙΒΛΙΑ : 85€
  • 3 ΒΙΒΛΙΑ : 135€

Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο: ΔΩΡΕΑΝ


Διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο : Gastronomy Essentials

Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου
Προσφορά Cedric Grolet ως τέλη Μαΐου


Φόρμα Παραγγελίας

Συμπληρώστε Yποχρεωτικά τα πεδία με ένδειξη (*).
Άμεσα, το Team του Cucina.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

Τίτλος  
Όνομα (*)
Επίθετο (*)
Τηλέφωνο (*)
Email: (*)
Διεύθυνση  (max chars=80)
(*)
Σχόλια  (max chars=150)

Για λόγους ασφαλείας, κάντε click στην επιλογή 'Δεν είμαι ρομπότ'.